Μουντιάλ

Τρεις νεκροί από ασφυξία στους πανηγυρισμούς των Μεξικανών για την πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ

Τρεις άνθρωποι πέθαναν από ασφυξία στη διάρκεια των πανηγυρισμών των φιλάθλων του Μεξικού για την πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ της Βόρειας Αμερικής.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Από τον θάνατο τριών ατόμων λόγω ασφυξίας επισκιάστηκαν οι πανηγυρισμοί των φίλων του Μεξικού για τη νίκη επί του Εκουαδόρ και την πρόκριση των «σομπρερίστας» στους «16» του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι θάνατοι σημειώθηκαν κοντά στο μνημείο του Αγγέλου της Ανεξαρτησίας, όπου είχαν συγκεντρωθεί χιλιάδες φίλαθλοι.

Σύμφωνα με τις αρχές, συνεργεία άμεσης βοήθειας προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στα τρία άτομα που είχαν χάσει τις αισθήσεις τους γύρω από την κεντρική πλατεία της περιοχής.

«Παρά τις προχωρημένες προσπάθειες ανάνηψης, επιβεβαιώθηκε ο θάνατος ενός 44χρονου άνδρα και μιας 19χρονης γυναίκας από ασφυξία», ανέφερε αρχικά η γραμματεία Υγείας της Πόλης του Μεξικού σε ανάρτησή της στα social media.

Σε μεταγενέστερη ανάρτηση, η γραμματεία γνωστοποίησε ότι το τρίτο θύμα ήταν μια 48χρονη γυναίκα, η οποία υπέστη ασφυξία σε κοντινό δρόμο και κατέληξε μετά τη διακομιδή της στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x