Euro 2024

Ο Μέσι φωτογραφήθηκε με μια... κατσίκα και είπε: «Δεν είμαι ο καλύτερος, αλλά ένας ακόμα παίκτης»

Τον χαρακτηρισμό του καλύτερου ποδοσφαιριστή του κόσμου αρνήθηκε ο Λιονέλ Μέσι.

Καμία διάθεση να περιαυτολογήσει και να... αυτοχαρακτηριστεί ως ο καλύτερος παίκτης του κόσμου δεν είχε ο Λιονέλ Μέσι σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Paper Magazine», ενώ φωτογραφήθηκε με μια κατσίκα (στα αγγλικά goat), θέλοντας να δικαιολογηθεί το G.O.A.T. (Greatest of all time) που ήταν ο τίτλος του θέματος.

Ο Αργεντινός είπε ότι απλώς είναι ακόμα ένας άνθρωπος που παίζει ποδόσφαιρο, ενώ αναφέρθηκε και στις ελπίδες της εθνικής ομάδας της χώρας του εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Δεν με θεωρώ ως τον καλύτερο του κόσμου. Θεωρώ ότι είμαι ακόμα ένας παίκτης. Στο γήπεδο είμαστε όλοι ίδιοι όταν ξεκινάει το παιχνίδι», εξήγησε ο Λιονέλ Μέσι και είπε για τη διοργάνωση που αρχίζει σε λιγότερο από 10 μέρες.

«Είναι σημαντικό να προετοιμαστούμε καλά, γιατί στα προκριματικά παλέψαμε μέχρι το τέλος και δεν είχαμε χρόνο να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Πρέπει να γίνουμε πιο δυνατοί και να φτάσουμε το επίπεδο της Γαλλίας, της Βραζιλίας, της Αργεντινής ή της Ισπανίας. Ως Αργεντινή είμαστε πάντα υποψήφιοι να το κατακτήσουμε».

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x