Μουντιάλ 2022

Μέσι: «Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα, μόλις τώρα ξεκινήσαμε»

Ο Λιονέλ Μέσι μίλησε για τους υψηλούς στόχους της Αργεντινής ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο Μουντιάλ.

Τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η Αργεντινή απέναντι στο Μεξικό και τον τρόπο που ήρθε τελικά η νίκη σχολίασε ο Λιονέλ Μέσι.

«Ξέραμε ότι έπρεπε να παίξουμε έτσι. Ήταν ένα πολύπλοκο παιχνίδι, το Μεξικό πιέζει πολύ, έχει έναν πολύ καλό προπονητή και χειρίζεται πολύ καλά την μπάλα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε με την ένταση που θέλαμε, αλλά στο δευτερο όταν ηρεμήσαμε φτάσαμε στο γκολ και δείξαμε ποιοι είμαστε. Ήταν ένα παιχνίδι που έρπεπε να κερδίσουμε. Πήραμε το αποτέλεσμα που είχαμε ανάγκη. ».

Για το πρώτο ματς είπε: «Μας κόστισε πολύ που χάσαμε το πρώτο παιχνίδι. Πολλά παιδιά παίζουν για πρώτη φορά σε Μουντιάλ και το ματς διεξήχθη πολύ νωρίς. Δεν είναι δικαιολογία αυτό, αλλά δεν βγήκαμε όπως έπρεπε. Είχαμε τις ευκαιρίες για να κερδίσουμε και δεν το κααφέραμε για χιλιοστά. Το αποψινό ήταν διαφορετικό. Έπρεπε να κερδίσουμε πάση θυσία. Δεν έχουμε πετύχει ακόμα τίποτα, μόλις τώρα ξεκινήσαμε». ».

Για το πρόβλημα που αντιμετώπισε στον αστράγαλο, είπε: «Δεν είχα τίποτα, αλλά την τελευταία στιγμή ένιωσα μια ενόχληση στον αστράγαλο. Όλη την εβδομάδα είχα ενοχλήσεις, αλλά προπονήθηκα κανονικά. Απόψε δώσαμε όσα είχαμε μέσα στο γήπεδο».

Όσο για τη συνέχεια, είπε: « «Δεν μπορούμε να απογοητεύσουμε τώρα τους Αργεντινούς. Η απάντηση για τον κόσμο ξέραμε ότι έπρεπε να είναι αυτή που έπρεπε. Είναι στο πλευρό μας και με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε ακόμα μεγαλύτερα πράγματα στη συνέχεια»».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x