Μουντιάλ 2022

Ιστορικός Μέσι: Έσπασε διαδοχικά ρεκόρ σκοραρίσματος και συμμετοχής πριν το 25λεπτο του τελικού!

Ο θρυλικός Λιονέλ Μέσι έσπασε άλλα τρία μεγάλα ρεκόρ σε Παγκόσμια Κύπελλα, πριν τη συμπλήρωση 25 λεπτών στον τελικό της Αργεντινής με τη Γαλλία.

Θρυλικός Λιονέλ Μέσι, βάζει σε ακόμα τρία ρεκόρ το όνομά του! Μάλιστα, πριν ολοκληρωθεί το πρώτο 25λεπτο του τελικού ανάμεσα σε Αργεντινή και Γαλλία.

Ο 35χρονος αστέρας άνοιξε το σκορ στο 23' με εκτέλεση πέναλτι και αυτόματα έγινε ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία που έχει σκοράρει στους ομίλους, στους «16», στους «8», στους «4», καθώς και στον τελικό ενός Μουντιάλ!

Την ίδια στιγμή, έγινε ο πρώτος που φτάνει τη συμμετοχή σε 20 τέρματα (12 γκολ και 8 ασίστ) στην ιστορία της διοργάνωσης, αφήνοντας πίσω του τον Μίροσλαβ Κλόζε (16 γκολ και 3 ασίστ), τον Βραζιλιάνο Ρονάλντο (15 γκολ και 4 ασίστ) και τον Γκερντ Μίλερ (14 γκολ και 5 ασίστ).

Τέλος, με τη συμπλήρωση 23', έφτασε τα 2.217' σε Παγκόσμια Κύπελλα και βρέθηκε στην κορυφή και αυτής της κατηγορίας, έχοντας ένα παραπάνω από τον Πάολο Μαλντίνι.

Υπενθυμίζεται ότι με τη συμμετοχή του και μόνο στην αρχική ενδεκάδα έγινε ο ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα παιχνίδια (26) στη διοργάνωση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x