Μουντιάλ 2022

Νέο βίντεο από το viral επεισόδιο Μέσι-Βέγκχορστ στο Μουντιάλ: «Σε διαλύσαμε!»

Το Netflix φέρνει στην επιφάνεια νέα πλάνα από το επεισόδιο του Μέσι με τον Βέγκχορστ μετά το Αργεντινή-Ολλανδία για τα προημιτελικά του Μουντιάλ.

Το «Que miras bobo?», δηλαδή «Τι κοιτάς, ηλίθιε;» του Λιονέλ Μέσι στον Βάουτ Βέγκχορστ λίγα λεπτά μετά τη νίκη-θρίλερ της Αργεντινής επί της Ολλανδίας στα πέναλτι για τα προημιτελικά του Μουντιάλ του Κατάρ είχε γίνει viral τον Δεκέμβριο του 2022.

Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix, «Captains of the World», φέρνει στην επιφάνεια νέα πλάνα από ό,τι είχε γίνει στα αποδυτήρια. Σε αυτά βλέπουμε τον αρχηγό των μετέπειτα παγκόσμιων πρωταθλητών να μην αρκείται σε ό,τι είχε αρχικά βγει στη δημοσιότητα, αλλά να συνεχίζει να «ψέλνει» τον υψηλόσωμο φορ των «οράνιε». «Σε διαλύσαμε, είσαι νικημένος! Τράβα σπίτι σου τώρα!», ήταν τα λόγια του «Λέο», μαζί με κάποια… μπιπ που έπεσαν για να καλύψουν κάποια «γαλλικά».



Ο ίδιος ο Βέγκχορστ είχε πει τότε για το περιστατικό: «Ήθελα απλά να του σφίξω το χέρι μετά το τέλος του αγώνα. Σέβομαι πάρα πολύ τον Μέσι ως ποδοσφαιριστή, αλλά εκείνος έσπρωξε το χέρι μου μακριά και δεν ήθελε να μου μιλήσει. Τα ισπανικά μου δεν είναι πολύ καλά, αλλά είμαι σίγουρος ότι μου είπε μερικά πολύ άσχημα λόγια και για αυτό είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος μαζί του», είχε πει.

Ο δημοσιογράφος Εστέμπαν Εντούλ, που έπαιρνε τις δηλώσεις του «Λέο» όταν τον άκουσε να φωνάζει στον Βέγκχορστ, είχε αποκαλύψει τι είχε συμβεί. «Μετά το ματς υπήρχε πολύ μεγάλη ένταση στα αποδυτήρια. Υπήρχαν πολλές αψιμαχίες, δεν ήταν μόνο ο Μέσι. Όπως για παράδειγμα ανάμεσα στον Φαν Ντάικ και τον Οταμένδι. Ήταν σαν μετά από ντέρμπι στην Αργεντινή, αλλά σε ακόμη μεγαλύτερη κλίμακα, γιατί μιλάμε για παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Ο Μέσι ήταν εκνευρισμένος από τη διαδικασία των πέναλτι, γιατί οι Ολλανδοί προκαλούσαν τους Αργεντινούς. Ο Βέγκχορστ περίμενε τον Λέο στο τούνελ και τον πλησίασε ζητώντας του τη φανέλα. Εκεί ‘φόρτωσε’ ο Μέσι. Ο Ολλανδός δεν καταλάβαινε τι του έλεγε. Έμεινε εκεί να τον κοιτάζει κι αυτό έκανε ακόμη πιο έξαλλο τον Μέσι και του είπε αυτά που του είπε», ανέφερε.

Μάλιστα, ο 35χρονος άσος ήταν τόσο εκτός εαυτού που δεν μπορούσε να του κάνει τη συνέντευξη. «Ήταν πολύ νευριασμένος, που δεν με κοίταζε καν, ούτε άκουγε τι του έλεγα. Τον ρώτησα κάτι για την ασίστ του στο 1-0 και εκείνος μου έλεγε για τον Φαν Χάαλ και τη FIFA. Δεν μπορούσα να του κάνω συνέντευξη. Κάποια στιγμή, πριν βγούμε στον αέρα, του είπα να ηρεμήσει γιατί ήταν κάποιοι άνθρωποι από τη FIFA τριγύρω και δεν ξέρω τι θα μπορούσε να συμβεί», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x