Μουντιάλ 2022

Όχι, η γυναίκα στο βίντεο που αγκάλιασε τον Μέσι στο γήπεδο ΔΕΝ είναι η μητέρα του

Δεν επρόκειτο για τη μητέρα του Μέσι, αλλά για τη μαγείρισσα της εθνικής ομάδας, Αντονία Φαρίας.

Μεγάλη διάδοση είχε ένα βίντεο που δείχνει μια γυναίκα να «εισβάλει» στον αγωνιστικό χώρο μετά τη λήξη του τελικού του Μουντιάλ του 2022 και να αγκαλιάζει τον Λιονέλ Μέσι. Δεν επρόκειτο, ωστόσο, για τη μητέρα του.

Ακολουθεί η εξήγηση από το ellinikahoaxes.gr

H μητέρα του Λιονέλ Μέσι, Σέλια Μαρία Κουτσιτίνι (Celia Maria Cuccittini), ήταν όντως παρούσα στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου, που διεξήχθη στις 18 Δεκεμβρίου 2022 στο Κατάρ. Ο φωτογραφικός φακός διεθνών ειδησεογραφικών και φωτογραφικών πρακτορείων, όπως AP, Reuters, Getty Images) εντόπισε την κ. Κουτσιτίνι στις κερκίδες, αλλά και στον αγωνιστικό χώρο μετά το τέλος του αγώνα.

Σε όλες τις φωτογραφίες, διακρίνεται να φορά μία μακριά ποδοσφαιρική φανέλα της εθνικής ομάδας της Αργεντινής σε σκούρο μπλε χρώμα. Υπάρχει, μάλιστα, και μία φωτογραφία που η ίδια αγκαλιάζει τον γιο της μετά τη λήξη του τελικού, ωστόσο το στιγμιότυπο αυτό δεν έχει καμία σχέση με το δημοφιλές βίντεο που εξετάζουμε.

Η γυναίκα στο βίντεο, όπως έχουν επισημάνει πολλοί οργανισμοί διασταύρωσης ειδήσεων διεθνώς, είναι η μαγείρισσα της Εθνικής Αργεντινής, κ. Αντονία Φαρίας (Antonia Farias).

Η ταύτιση της Αντονία Φαρίας με τη γυναίκα στο βίντεο (και ο αποκλεισμός της μητέρας του) μπορεί να γίνει εύκολα, πέραν της φανέλας, με βάση το χαρακτηριστικό τατουάζ στον αριστερό πήχη, που είναι ορατό και σε σχετικά πρόσφατη φωτογραφία της Φαρίας στο Facebook. Η μητέρα του Μέσι δεν έχει τέτοιο τατουάζ.

Συμπέρασμα

Δεν ισχύει ότι στο βίντεο φαίνεται η μητέρα του Αργεντίνου ποδοσφαιριστή Λιονέλ Μέσι να εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο μετά τη λήξη του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο Κατάρ, και να τον αγκαλιάζει συγκινημένη. Δεν επρόκειτο για τη μητέρα του Μέσι, αλλά για τη μαγείρισσα της εθνικής ομάδας, Αντονία Φαρίας.

Αυτή είναι η αρχική δημοσίευση του sport-fm.gr

Μια πολύ τρυφερή στιγμή κατέγραψε η κάμερα μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ από την Αργεντινή.

Ο Λιονέλ Μέσι πανηγύρισε την ώρα που η μητέρα του έτρεχε κατά πάνω του για να τον συγχαρεί.

Με δάκρυα στα μάτια, η Σέλια Μαρία Κουτσιτίνι τον αγκάλιασε σφιχτά και πανηγύρισε μαζί του.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x