Μουντιάλ

Τελικά… σύντομο το σόου στο ημίχρονο του τελικού του Μουντιάλ!

Η FIFA ενημέρωσε Ισπανία και Αργεντινή ότι οι μουσικές εμφανίσεις στον τελικό του Μουντιάλ θα είναι περιορισμένες και ο συνολικός χρόνος της ανάπαυλας θα παραμείνει μικρός!
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η FIFA έδωσε τέλος στο «μυστήριο» γύρω από τη διάρκεια του ημιχρόνου στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανάμεσα σε Ισπανία και Αργεντινή, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο MetLife Stadium του Νιου Τζέρσεϊ. Όπως ενημέρωσε τις δύο Ομοσπονδίες, το ημίχρονο δεν θα ξεπεράσει τα 17 λεπτά, δηλαδή μόλις δύο λεπτά περισσότερο από το συνηθισμένο.

Από αυτά, 11 λεπτά θα καλυφθούν από τις μουσικές εμφανίσεις των Σακίρα, Μαντόνα και Τζάστιν Μπίμπερ, πολύ λιγότερο απ' ό,τι είχε αρχικά διαρρεύσει, καθώς υπήρχαν αναφορές πως το σόου θα ξεπερνούσε το μισάωρο. Η FIFA ξεκαθάρισε ότι ο χρόνος θα παραμείνει σύντομος, ενώ τα υπόλοιπα 6 λεπτά θα χρησιμοποιηθούν για το στήσιμο και το μάζεμα της σκηνής, καθώς και για πότισμα του αγωνιστικού χώρου -ένα θέμα που είχε απασχολήσει ιδιαίτερα την Ισπανία, αφού στο MetLife το χορτάρι έχει εμφανιστεί ξηρό και πιο αργό σε προηγούμενα παιχνίδια.

Αμετάβλητες παραμένουν οι δύο διακοπές για ενυδάτωση, όπως συμβαίνει σε όλα τα ματς του Μουντιάλ λόγω των υψηλών θερμοκρασιών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x