Μουντιάλ 2022

Τομιγιάσου: «Η εμφάνισή μου με την Κροατία ήταν καταστροφική»

Ο Τομιγιάσου με δηλώσεις του απολογήθηκε για την εμφάνισή του κόντρα στη Κροατία για τη φάση των «16» του Μουντιάλ, με την Ιαπωνία να γνωρίζει τον αποκλεισμό στα πέναλτι.

Ο Τακεχίρο Τομιγιάσου μετά τον αποκλεισμό της Ιαπωνίας στη φάση των «16» του Μουντιάλ από την Κροατία, απολογήθηκε για την εμφάνισή του, στέλνοντας μήνυμα για το μέλλον της εθνικής ομάδας.

Ο 24χρονος αμυντικός της Άρσεναλ δήλωσε:

«Η εμφάνισή μου ήταν πραγματικά καταστροφική, λυπάμαι για την ομάδα μου. Δε μπορώ να είμαι υπερήφανος και ικανοποιημένος έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, πρέπει να είμαι πολύ καλύτεροι για να κερδίσουμε μια δυνατή ομάδα (εννοεί την Κροατία)».



Ο Τομιγιάσου λίγο έλλειψε να «κρεμάσει» την ομάδα του όταν στο 8ο λεπτό, μετά από κακό υπολογισμό της φάσης έχασε την μπάλα από τον Πέρισιτς ο οποίος δε κατάφερε να σκοράρει απέναντι στον Γκόντα που ήταν σε ετοιμότητα.



Η Ιαπωνία με το σκορ στο 1-1 έφτασε ως τη διαδικασία των πέναλτι, γνωρίζοντας εν τέλει τον αποκλεισμό από τους Κροάτες με τον εκπληκτικό Λιβάκοβιτς να αποκρούει τρία χτυπήματα των «μπλε σαμουράι».



Επιμέλεια: Γιώργος Αυλακιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x