Μουντιάλ 2022

«Νοκ άουτ» ο Γιουράνοβιτς για μικρό τελικό ανάμεσα σε Κροατία και Μαρόκο

Δε θα συμμετάσχει στον μικρό τελικό του Μουντιάλ ανάμεσα σε Κροατία και Μαρόκο ο Γιόσιπ Γιουράνοβιτς, με τον δεξιό οπισθοφύλακα να αντιμετωπίζει πρόβλημα στη γάμπα.

Χωρίς τον Γιόσιπ Γιουράνοβιτς θα παραταχθεί η Κροατία στον μικρό τελικό του Μουντιάλ απέναντι στο Μαρόκο αυτό το Σάββατο (17/12 17:00), με τον 27χρονο αμυντικό να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στη γάμπα.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, με ανάρτηση του έκανε γνωστή την είδηση λέγοντας πως ο δεξιός οπισθοφύλακας της «Χρβάτσκα» αγωνίστηκε με πρόβλημα και απέναντι στην Αργεντινή για 70 ολόκληρα λεπτά.



Αναμένεται να μείνει εκτός για σχεδόν δέκα ημέρες, πράγμα που σημαίνει πως δε θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην εθνική ομάδα της Κροατίας περεταίρω στη διοργάνωση, η οποία «κλείνει» την Κυριακή με τον τελικό ανάμεσα σε Γαλλία και Αργεντινή.

Ο Γιόσιπ Γιουράνοβιτς ήταν από τους κορυφαίους για την ομάδα του Ζλάτκο Ντάλιτς πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, με την καλύτερη εξ΄αυτών στη νίκη-πρόκριση απέναντι στη Βραζιλία και τον Βινίσιους, φτάνοντας ως τα ημιτελικά.

Στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ κατέγραψε έξι συμμετοχές που «μεταφράζονται» σε 600 αγωνιστικά λεπτά δίνοντας και μια ασίστ.


Επιμέλεια: Γιώργος Αυλακιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x