Μουντιάλ 2022

Επιστρέφει στο Κατάρ για το Μουντιάλ πριν τον προημιτελικό με Γαλλία ο Στέρλινγκ!

Επιστροφή στο Κατάρ πριν τον προημιτελικό με τη Γαλλία αυτό το Σάββατο για τον Ραχίμ Στέρλινγκ, ο οποίος είχε αποχωρήσει από το Μουντιάλ λόγω της ληστείας στο σπίτι της οικογένειας του στην Αγγλία.

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ που είχε αποχωρήσει από το Μουντιάλ, λόγω της ληστείας στο σπίτι της οικογένειας του, επιστρέφει στο Κατάρ σύμφωνα με το «BBC» αυτή τη Παρασκευή πριν την αναμέτρηση της Αγγλίας με τη Γαλλία για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο 28χρονος επιθετικός της Τσέλσι αποχώρησε άμεσα από την αραβική χερσόνησο λίγο μετά την πρόκριση των «τριών λιονταριών» επί της Σενεγάλης (3-0) στη φάση των «16», με την επιστροφή του να παραμένει άγνωστη.

Ο ίδιος σύμφωνα με τη «Sun» προ δύο ημερών είχε τονίσει πως δεν αποχωρεί από το «νησί» αν η οικογένεια του δεν είναι πλήρως ασφαλής, πράγμα που απ΄ότι φαίνεται... τακτοποιήθηκε με τον παίκτη να φτάνει στο Κατάρ και την Αλ Γουάκρα αυτή την Παρασκευή.



Αβέβαιη είναι η συμμετοχή του απέναντι στην ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ το Σάββατο (10/12 21:00) για τους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου καθώς έχουν χαθεί αρκετές προπονήσεις, αποτελεί ωστόσο μια έξτρα λύση σε περίπτωση που η ομάδα του προκριθεί στα ημιτελικά.

Στο Μουντιάλ του Κατάρ σε δύο εμφανίσεις και 139 λεπτά κόντρα σε Ιράν και ΗΠΑ είχε σκοράρει μια φορά έχοντας μοιράσει και μια ασίστ.



Επιμέλεια: Γιώργος Αυλακιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x