Μουντιάλ 2022

Λεβαντόφσκι για μπόνους πρόκρισης: «Δεν παίξαμε στο Μουντιάλ για τα λεφτά αλλά για την περηφάνια»

Ο Λεβαντόφσκι απάντησε στην αμφιλεγόμενη συζήτηση σχετικά με το μπόνους πρόκρισης στο Μουντιάλ, τονίζοντας πως πάνω απ΄όλα είναι η περηφάνια για τη χώρα και όχι τα χρήματα.

Στο «ντόρο» που έχει δημιουργηθεί στην Πολωνία αναφορικά με τα μπόνους πρόκρισης στους ποδοσφαιριστές για το Μουντιάλ απάντησε ο Λεβαντόφσκι, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων πως η περηφάνια είναι πάνω από τα χρήματα.

Αναλυτικά ο Πολωνός επιθετικός της Μπαρτσελόνα μιλώντας στο «Onet.pl» δήλωσε:

«Είχαμε μια συζήτηση με τον πρωθυπουργό στο ξενοδοχείο πριν πάρουμε το αεροπλάνο για Κατάρ, ήταν μια απλή κουβέντα και εκείνος έκανε μια δήλωση, αλλά για να είμαι ειλικρινής οι ποδοσφαιριστές δεν το πήραμε στα σοβαρά. Δεν περιμέναμε τίποτα, ποτέ δεν απαιτήσαμε το οτιδήποτε και δεν ψάχνουμε για λεφτά. Δεν πήγαμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο με στόχο τα λεφτά και θέλω να το ξεκαθαρίσω. Αντιπροσωπεύουμε το ποδόσφαιρο και την εθνική ομάδα με περηφάνια».




Η Πολωνία πήρε «τρελή» πρόκριση ως δεύτερη στον τρίτο όμιλο χάρη σε καλύτερη διαφορά τερμάτων συγκριτικά με το Μεξικό, ωστόσο στη συνέχεια έπεσε πάνω στη Γαλλία του Εμπαπέ γνωρίζοντας τον αποκλεισμό (3-1) στη φάση των «16».

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ξόρκισε την... «κατάρα» σκοράροντας για πρώτη φορά σε Μουντιάλ κόντρα στη Σαουδική Αραβία, ενώ «ζευγάρωσε» τα τέρματα του από το σημείο του πέναλτι απέναντι στους «τρικολόρ» στις καθυστερήσεις του αγώνα.




Επιμέλεια: Γιώργος Αυλακιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x