Μουντιάλ 2022

Με βασιλιά… και τις μητέρες τους φωτογραφήθηκαν οι διεθνείς του Μαρόκου μετά το «έπος» του Κατάρ!

Μετά την ιστορική πορεία τους στο Μουντιάλ του Κατάρ, οι Μαροκινοί διεθνείς κατά την επιστροφή στην πατρίδα τους φωτογραφήθηκαν με τον βασιλιά, αλλά και τις μητέρες τους, χαρίζοντας ένα όμορφο «κλικ».

Μετά την επιστροφή τους από το Μουντιάλ του Κατάρ, οι διεθνείς του Μαρόκου συναντήθηκαν με τον βασιλιά της χώρας όπου έβγαλαν αναμνηστική φωτογραφία υπό την παρουσία και των μητέρων τους!



Οι παίκτες του Ουαλίντ Ρεγραγκί είχαν συνάντηση με τον Βασιλιά Μοχάμεντ ΣΤ΄, στο βασιλικό παλάτι στην πρωτεύουσα, Ραμπάτ, προκειμένου να τους συγχαρεί για την ιστορική τους πορεία στο τουρνουά.



Το Μαρόκο τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου απέναντι σε Κροατία, Βέλγιο και Καναδά, ενώ στη συνέχεια έγραψε ιστορία όταν απέκλεισε διαδοχικά Ισπανία και Πορτογαλία, φτάνοντας ως τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ως η πρώτη αφρικανική ομάδα που το καταφέρνει.

Χαρακτηριστικές στιγμές του τουρνουά ήταν και οι πανηγυρισμοί των Μπουφάλ, Χακίμι με τις μητέρες τους μετά την πρόκριση της χώρας τους στους «4» του Μουντιάλ.





Επιμέλεια: Γιώργος Αυλακιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x