Μουντιάλ 2022

Στο τροπικό νησί Ρεϋνιόν για διακοπές ο Μπενζεμά, δεν επιστρέφει στη Ρεάλ

Με την επιστροφή του στο Μουντιάλ να φημολογείται έντονα τις τελευταίες ώρες, ο Καρίμ Μπενζεμά έφτασε στη τροπική νήσο Ρεϋνιόν για διακοπές βάζοντας τέλος τα σενάρια επιστροφής στη Ρεάλ Μαδρίτης .

Ο Καρίμ Μπενζεμά έφτασε σήμερα το πρωί στο τροπικό νησί, Ρεϋνιόν, για διακοπές, παρά τα σενάρια επιστροφής του στη Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον τραυματισμό που τον κρατούσε -σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις- εκτός Μουντιάλ.

Τοπική σελίδα που σχετίζεται με τον τομέα του τουρισμού στο νησί δημοσίευσε φωτογραφικό υλικό στο Twitter από την άφιξη του 34χρονου Γάλλου επιθετικού.



Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από τον διεθνή τύπο ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες επιστροφής του στην ομάδα των «τρικολόρ» και αυτός είναι ο λόγος που δεν επιστρέφει στην Ισπανία. Η απουσία του για τουλάχιστον ακόμη μια εβδομάδα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, πράγμα που σημαίνει πως αν γίνει και πράξη το «comeback» του θα είναι μετέπειτα στην φάση των «νοκ-αουτ».

Η Ρεϋνιόν είναι ηφαιστιογενής νήσος του ινδικού ωκεανού που αποτελεί υπερπόντια περιοχή της Γαλλικής επικράτειας, και βρίσκεται ανατολικά της Μαδαγασκάρης και νοτιοδυτικά του Μαυρικίου.




Επιμέλεια: Γιώργος Αυλακιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x