Μουντιάλ 2022

Νικήτρια του.... Μουντιάλ η Μπαρτσελόνα με 17 διεθνείς!

Η Μπαρσελόνα με... ανατροπή στο 90' κέρδισε έναντι της Μπάγερν την άτυπη μάχη των διεθνών, καθώς διαθέτει 17 παίκτες που θα αγωνιστούν στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Οι ανατροπές στα τελικά ρόστερ των ομάδων λόγω τραυματισμών έφεραν και μια άτυπη διάκριση για την Μπαρτσελόνα, καθώς οι «μπλαουγκράνα» είναι πλέον η ομάδα που έχει τους περισσότερους διεθνείς στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Συγκεκριμένα, μέχρι χθες (17/11) η Μπάγερν Μονάχου ήταν η... νικήτρια αυτής της κούρσας, όμως η απουσία του Σαντιό Μανέ για τη Σενεγάλη σε συνδυασμό με την αντικατάσταση του Χοσέ Γκαγιά από τον Αλεχάντρο Μπαλντέ στην Ισπανία, έφεραν την ανατροπή. Με αυτόν τον τρόπο, πλέον η Μπαρτσελόνα διαθέτει 17 διεθνείς, έναντι 16 της Μπάγερν Μονάχου!

Aναλυτικά οι 17 διεθνείς των «μπλαουγκράνα»:

Ζόρντι Άλμπα (Ισπανία), Ρόναλντ Αραούχο (Ουρουγουάη), Σέρχιο Μπούσκετς (Ισπανία), Αντρέας Κρίστενσεν (Δανία), Φρένκι Ντε Γιονγκ (Ολλανδία), Ουσμάν Ντεμπελέ (Γαλλία), Μέμφις Ντεπάι (Ολλανδία), Ανσού Φάτι (Ισπανία), Έρικ Γκαρθία (Ισπανία), Γκάβι (Ισπανία), Ζιλ Κουντέ (Γαλλία), Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι (Πολωνία), Πέδρι (Ισπανία), Ραφίνια (Βραζιλία), Τερ Στέγκεν (Γερμανία), Φεράν Τόρες (Ισπανία), Αλεχάντρο Μπαλντέ (Ισπανία)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x