Μουντιάλ 2022

Μπενζεμά: «Έβαλα πάνω από όλα την ομάδα»-Οι υποψήφιοι αντικαταστάτες του στη Γαλλία

Ο Καρίμ Μπενζεμά τόνισε πως έβαλε πάνω από όλα το συμφέρον της εθνικής Γαλλίας και εγκατέλειψε την αποστολή λόγω τραυματισμού. Ποιοι οι πιθανοί αντικαταστάτες του.

Ο Καρίμ Μπενζεμά τέθηκε οριστικά εκτός μάχης για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο τραυματισμός στον τετρακέφαλο που τον ταλαιπωρεί εδώ και εβδομάδες δεν ξεπεράστηκε και ο ίδιος, παρότι είχε κάποιες λιγοστές ελπίδες να αποθεραπευτεί και να γίνει διαθέσιμος προς τα τέλη της διοργάνωσης, αποφάσισε να τεθεί εκτός εθνικής Γαλλίας, όπως εξήγησε με μήνυμά του στο Instagram.

«Στη ζωή μου δεν τα έχω παρατήσει ποτέ, αλλά τώρα έπρεπε να σκεφτώ την ομάδα, όπως κάνω πάντα. Η λογική μού επιτάσσει να αφήσω τη θέση μου για κάποιον που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα μας να κάνει μια καλή πορεία στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Σας ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα συμπαράστασης», ανέφερε στο Instagram ο 35χρονος άσος της Ρεάλ.

Όσο για το ποιος θα κληθεί να καλύψει το κενό του νικητή της Χρυσής Μπάλας; Ο Ντιντιέ Ντεσάν έχει περιθώριο μέχρι και τη Δευτέρα να επιλέξει αντικαταστάτη. Υποψήφιοι για τη θέση είναι οι Γουισάμ Μπεν Γεντέρ (Μονακό), Αντονί Μαρσιάλ (Μαν. Γιουνάιτεντ) και Μούσα Ντιαμπί (Λεβερκούζεν).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x