Μουντιάλ 2022

Μπερνάρντο Σίλβα: «Περιμέναμε ότι ο Ρονάλντο θα μείνει εκτός ενδεκάδας»

Ο Μπερνάρντο Σίλβα ισχυρίστηκε πως η απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο από το παιχνίδι της Πορτογαλίας με την Ελβετία ήταν κάτι που υποπτευόντουσαν.

Καμία έκπληξη δεν προκάλεσε η απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη βασική ενδεκάδα στον αγώνα της Πορτογαλίας με την Ελβετία, σύμφωνα με τον Μπερνάρντο Σίλβα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Record», ο Πορτογάλος μέσος ισχυρίστηκε ότι υπήρχαν συζητήσεις μεταξύ των παικτών για τις σκέψεις του Φερνάντο Σάντος όσον αφορά το ποιοι παίκτες θα στελέχωναν τη βασική ενδεκάδα και η απουσία του Ρονάλντο είχε «πέσει» στο τραπέζι ως ιδέα. Τελικά, αποκάλυψε ότι το έμαθαν όσο βρισκόντουσαν στα αποδυτήρια, λίγη ώρα πριν τη σέντρα.

«Το μάθαμε στα αποδυτήρια όταν φτάσαμε στο γήπεδο, δύο ώρες πριν από το παιχνίδι. Υπάρχουν 26 παίκτες, πάρα πολλοί για να μπορεί ο προπονητής να επιλέξει για κάθε συγκεκριμένο παιχνίδι. Ποτέ δεν με σοκάρει το γεγονός ότι αποφασίζει να πάει με τον έναν ή τον άλλο. Σωστό ή λάθος κατά τη γνώμη του καθενός, ο προπονητής έχει το δικαίωμα να παίρνει τις αποφάσεις που παίρνει», υποστήριξε ο Σίλβα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x