Μουντιάλ 2022

Νεϊμάρ: «Ονειρευόμαστε τον τίτλο - Έκλαιγα ένα ολόκληρο βράδυ για τον τραυματισμό μου»

Δηλώσεις μετά την πρόκριση της Βραζιλία στα προημιτελικά του φετινού Μουντιάλ, έκανε ο Νεϊμάρ.

Δηλώσεις μετά τη νίκη-πρόκριση της Βραζιλίας κόντρα στη Νότια Κορέα έκανε ο Νεϊμάρ, τονίζοντας πως εκείνος και οι συμπαίκτες του πηγαίνουν για να κατακτήσουν το πολυπόθητο τρόπαιο, ενώ αποκάλυψε και το πόσο φοβήθηκε όταν τραυματίστηκε στο ξεκίνημα της διοργάνωσης.



Όσα δήλωσε ο Βραζιλιάνος σταρ:

«Σίγουρα, ήρθε η ώρα να πάμε μακριά. Ονειρευόμαστε τον τίτλο, αλλά θα πρέπει να πηγαίνουμε βήμα-βήμα. Το αποψινό ματς απέναντι στη Νότια Κορέα ήταν το τέταρτο παιχνίδι μας στη διοργάνωση, θέλουμε άλλα τρία μέχρι το τέλος. Διατηρούμε πάντως την απαραίτητη συγκέντρωση για να κυνηγήσουμε αυτόν τον τίτλο».

Για τον τραυματισμό του: «Φοβήθηκα πάρα πολύ, επειδή είχα έρθει σε αυτό το Μουντιάλ σε καλή κατάσταση και έχοντας αρχίσει εξαιρετικά τη σεζόν. Αυτός ο τραυματισμός με έκανε να υποφέρω πολύ, ξέρει η οικογένειά μου πως έκλαιγα ένα ολόκληρο βράδυ. Όλες οι προσπάθειες ωστόσο που έκανα για να επιστρέψω, άξιζαν τον κόπο».

Για τον Πελέ: «Είναι δύσκολη στιγμή για τον Πελέ, για αυτό που περνάει. του εύχομαι ό,τι καλύτερο και να αισθάνεται σύντομα καλύτερα. Σήμερα του χαρίσαμε τη χαρά της νίκης, πήραμε την πρόκριση για τα προημιτελικά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x