Μουντιάλ 2022

Ντάιερ: «Οι ποδοσφαιριστές είναι αδύνατο να αγνοήσουν τα όσα έχουν συμβεί στο Κατάρ»

Στους χιλιάδες θανάτους εργατών κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, αναφέρθηκε ο μέσος της εθνικής Αγγλίας, Έρικ Ντάιερ.

Στη δύσκολη κατάσταση που βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές που ταξίδεψαν στο Κατάρ για να αγωνιστούν στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο, αναφέρθηκε ο μέσος της εθνικής Αγγλίας, Έρικ Ντάιερ, τονίζοντας πως οι παίκτες δεν έχουν κανέναν απολύτως λόγο στο που θα διεξαχθούν οι μεγάλες διοργανώσεις, ενώ πρόσθεσε πως είναι αδύνατο να αγνοηθούν τα όσα συνέβησαν και συνεχίζουν να συμβαίνουν στη χώρα που διοργανώνει το φετινό Μουντιάλ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο μέσος της εθνικής Αγγλίας:

«Οι ποδοσφαιριστές δεν είναι δυνατόν να αγνοήσουν τα όσα συνέβησαν και συνεχίζουν να συμβαίνουν στο Κατάρ. Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση για τους ποδοσφαιριστές. Ήρθαμε εδώ γνωρίζοντας όλα τα θέματα που συζητιούνται. Το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο ανατέθηκε στο Κατάρ το 2010, όταν εγώ ήμουν 16 ετών. Οι ποδοσφαιριστές δεν αποφασίζουν το που θα παίξουν. Αυτές οι αποφάσεις παίρνονται από άλλους ανθρώπους και τελικά οι ποδοσφαιριστές είμαστε εκείνοι που καλούμαστε να απαντήσουμε τις δύσκολες ερωτήσεις. Είναι απογοητευτικό. Ακολουθώ πάντα τις αξίες που πήρε από την οικογένειά μου, αλλά ταυτόχρονα σέβομαι τη χώρα στην οποία αγωνίζομαι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x