Η Ισπανία πέρασε… αέρα από την Τουρκία, επικρατώντας με το εμφατικό 6-0 για να δείξει τις προθέσεις της και να ξεκόψει κάθε κουβέντα περί διεκδίκησης της πρωτιάς του 5ου ομίλου.
Ανάμεσα στα… πολλά που έγιναν κατά τη διάρκεια του αγώνα ήταν και το ντεμπούτο του Χόρχε Ντε Φρούτος, ο οποίος στα 28 του εξαργύρωσε τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με τη Βαγεκάνο και κέρδισε την κλήση στο ομοσπονδιακό του συγκρότημα από τον Λουίς Ντε Λα Φουέντε.
Μπήκε λοιπόν στο 68ο λεπτό του αγώνα, έπαιξε για πρώτη φορά με το εθνόσημο και το εν λόγω γεγονός πανηγυρίστηκε δεόντως στο χωριό του.
Συγκεκριμένα, ο Ντε Φρούτος κατάγεται από το Ναβάρες ντε Ενμέντιο στη Σεγκόβια. Ένα πολύ μικρό χωριό που μετράει 136 κατοίκους! Ανάμεσα σε αυτούς και οι γονείς του, οι οποίοι διατηρούν ένα μπαρ και είχαν μαζευτεί σε αυτό φίλοι, γείτονες και συγγενείς. Όταν μάλιστα ο 29χρονος πάτησε χορτάρι, άρχισαν τα χειροκροτήματα και οι γονείς του ήταν ιδιαίτερα συγκινημένοι, αλλά και περήφανοι την ίδια ώρα.
???? El momento del debut de De Frutos con la Seleccion en el bar de sus padres, con sus vecinos (y sus padres detras de la barra)
— MARCA (@marca) September 7, 2025
?? @LorenteValls98 pic.twitter.com/PsvSjiCsnQ
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






