Μουντιάλ 2022

Η… έξαλλη ομιλία του Ντεσάν στο ημίχρονο-Χτύπησε τον αντίχειρά του από τα νεύρα του

Η L’ Equipe αποκαλύπτει το ξέσπασμα του Ντιντιέ Ντεσάν στο ημίχρονο του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά και τον τραυματισμό του.

Η Γαλλία ήταν… απούσα για σχεδόν 80 λεπτά από τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι στην Αργεντινή. Ο Ντιντιέ Ντεσάν δεν περιορίστηκε στη διπλή αλλαγή που έκανε πριν το ημίχρονο, αλλά στην ανάπαυλα κατσάδιασε τους παίκτες του για την εικόνα τους.

«Παιδιά, δεν είστε εδώ! Πού είστε; Είναι σαν να μην παίζετε σε τελικό Μουντιάλ!», φώναζε σε έξαλλη κατάσταση προσπαθώντας να αφυπνίσει τους παίκτες του, όπως αποκαλύπτει η L’ Equipe. «Πρέπει να έχετε περισσότερη ακρίβεια στις πάσες σας, να είστε πιο προσεκτικοί στα μαρκαρίσματα. Δεν είμαστε συμπαγείς, έχουμε μεγάλες αποστάσεις μεταξύ μας, πάμε τελευταίοι σε όλες τις δεύτερες μπάλες!», συνέχισε.

Η γαλλική εφημερίδα προσθέτει πως ο Γάλλος προπονητής ήταν τόσο νευριασμένος που κάνοντας διαρκώς χειρονομίες, κάποια στιγμή χτύπησε δυνατά τον δεξιό του αντίχειρα σε ένα τραπέζι και αυτός ήταν ο λόγος που εμφανίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο με επίδεσμο.

Πάντως ο Ντεσάν στο φινάλε του αγώνα συνεχάρη τους παίκτες για την προσπάθεια που έκαναν στο φινάλε της κανονικής διάρκειας και την παράταση. Το μέλλον του στον πάγκο των «μπλε» μετά από μια δεκαετία με τρεις τελικούς και έναν μεγάλο τίτλο (το Μουντιάλ του 2018) είναι ακόμη, πάντως, αβέβαιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x