Μουντιάλ 2022

Ο προπονητής της εξέδρας: Ο Ρόδρι κάνει όσο… όλη η Ελλάδα

Ο προπονητής της εξέδρας επισημαίνει τα σημεία-κλειδιά από το ματς της Ελλάδας με την Ισπανία.

Η Ελλάδα ηττήθηκε από την Ισπανία με 1-0 και αποχαιρέτησε τις ελπίδες της για την κατάληψη της δεύτερης θέσης, με τον προπονητή της εξέδρας να σημειώνει τα σημαντικά γεγονότα του αγώνα.

Ο Ρόδρι κάνει όσο… όλη η Ελλάδα: Η χρηματιστηριακή αξία του μέσου της Ισπανίας και της Σίτι υπερβαίνει τα 70 εκατ. Ευρώ και όλη η Ελλάδα έχει κάτι παραπάνω από 100. Καταλαβαίνει κανείς τη διαφορά, από αυτό το νουμερο και μόνο με τον Ροδρι να κάνει ό,τι θέλει στον άξονα του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ.

Γιατί… Τσιμίκας στόπερ και Γιαννούλης μπακ; Ένα ερώτημα που χρήζει απάντησης. Προφανώς ο Φαντ Σχιπ θέλει να τους χωρέσει και τους δυο, αλλά ο Τσιμικας χαραμίζεται ως στόπερ αφου έχει τρομερές δυνατότητες μεσοεπιθετικά που δεν τις έχει ο Γιαννούλης. Πρέπει να το σκεφτεί καλύτερα ο Ολλανδός αν παραμείνει στην Εθνική ομάδα.

Το κενό του Μπακασέτα δεν γινόταν να καλυφτεί: Η απουσία του Μπακασέτα ήταν η μεγαλυτερη όλων και φάνηκε, αφου αμυντικά τα κενά των Μαυροπανου και Χατζηδιάκου δεν φάνηκαν τόσο. Ο αρχηγός έλειπε και δεν υπήρχε κάποιος άλλος να τραβήξει επιθετικά την Ελλάδα, με τον Μάνταλο να χάνεται ανάμεσα στα αντίπαλα χαφ.

Ισπανία με νιάτα και ροτέισον: Πολλές απουσίες για την Ισπανία, οκτώ αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο ματς αλλά συνοχή υπήρχε. Έτσι είναι όταν είσαι μια δεξαμενή παραγωγής ποδοσφαιριστών, όταν βγαίνει ο πιτσιρικάς Γκαβι και μπαίνει ο πολυπειρος Μπουσκετς! Αυτά τα πράγματα κάνουν τη διαφορά και σε μεγαλώνουν ως ομάδα.

Το tiki-taka και ο οργανωτής Μοράτα: Ο Λουίς Ενρίκε προσπαθεί να κάνει την Ισπανία να μοιάζει... Μπαρτσελόνα και το έχει καταφέρει σε μεγάλο βαθμό. Μάλιστα, ο Μοράτα απέναντι στην Ελλάδα ήταν κάτι σαν ψευτοεννιαρι, βγαίνοντας διαρκώς από την περιοχή για να φτιάξει τους συμπαίκτες του και να οργανώσει το παιχνίδι.

Ο Γούτας που άρεσε, ο Σιώπης που… χάθηκε: Ο Έλληνας αμυντικός ήταν θετικός στο ντεμπουτο του και σαφώς μπορεί να λογίζεται για έξτρα λυση στα μετόπισθεν. Από την άλλη, ο Σιώπης χάθηκε στον άξονα και παραμένει απορίας άξιον γιατί δεν χρησιμοποιήθηκε ξανά στη θέση του ο Αλεξανδρόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x