Μουντιάλ 2022

«Έσβησε» δημοσιογράφος που ήταν στο Ολλανδία-Αργεντινή - Εγκληματική ενέργεια βλέπει ο αδερφός του

Πέθανε την ώρα του Ολλανδία-Αργεντινή ο δημοσιογράφος Γκραντ Γουόλ, ο οποίος ήταν στο γήπεδο. Υποψίες του αδερφού του για εγκληματική ενέργεια.

Είδηση-σοκ στο Κατάρ. Ο Αμερικανός δημοσιογράφος, Γκραντ Γουόλ, ο οποίος ήταν στο «Lusail Stadium» για το Ολλανδία-Αργεντινή έχασε τη ζωή του. Στην παρούσα φάση δεν είναι ξεκάθαρο αν ο 48χρονος, που έχει εργαστεί σε CBS Sports και Sports Illustrated, «έσβησε» μέσα στο γήπεδο ή κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες έγινε προσπάθεια καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης. Πάντως, αρχικά είδε το φως της δημοσιότητας η είδηση ότι κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο.

Ωστόσο, ο αδερφός του, Έρικ Γουόλ, έκανε λόγο για εγκληματική ενέργεια. «Είμαι ο Έρικ Γουόλ, ο αδερφός του Γκραντ. Είμαι γκέι και είμαι ο λόγος που φόρεσε το μπλουζάκι. Ο αδερφός μου ήταν υγιής. Μου είπε ότι δέχθηκε απειλές για τη ζωή του. Δεν πιστεύω πως ο αδερφός μου πέθανε έτσι απλά. Πιστεύω ότι τον σκότωσαν. Και εκλιπαρώ για οποιαδήποτε βοήθεια», ανέφερε σε video που ανέβασε στο Instagram, το οποίο διεγράφη λίγη ώρα μετά.

Ο Γκραντ Γουόλ είχε αναφέρει πρόσφατα ότι συνελήφθη κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των ΗΠΑ με την Ουαλία, επειδή φορούσε μπλουζάκι υπέρ της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και όυι τέθηκε υπό κράτηση.

Η αμερικανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας εκφράζει την οδύνη της για τον χαμό του Γουόλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x