Μουντιάλ 2022

Αγωνία στο Εκουαδόρ, αποχώρησε με φορείο ο Βαλένσια!

Σημαντικό πρόβλημα προέκυψε για το Εκουαδόρ, με τον πρώτο σκόρερ του Ένερ Βαλένσια να τραυματίζεται στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την Ολλανδία και να αποχωρεί με φορείο.

Το Εκουαδόρ πήρε σημαντική ισοπαλία 1-1 με την Ολλανδία, με πρωταγωνιστή τον Ενέρ Βαλένσια, που σκόραρε το τρίτο του γκολ στο Παγκόσμιο Κύπελλο κι έγινε ο πρώτος σκόρερ. Ωστόσο, το κλείσιμο του ματς δεν ήταν ιδανικό για τον στράικερ των λατινοαμερικάνων, που τραυματίστηκε στα τελευταία λεπτά, σκορπίζοντας ανησυχία στις τάξεις του Εκουαδόρ.

Συγκεκριμένα, σε ανύποπτη φάση, λίγο πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του αγώνα, ο Βαλένσια τραυματίστηκε και έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, δείχνοντας να πονάει αρκετά. Μάλιστα, έλαβε και φροντίδα από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, ενώ αποχώρησε πάνω σε φορείο.

Είναι δεδομένο πως στο Εκουαδόρ κάθονται σε «αναμμένα κάρβουνα», περιμένοντας με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Βαλένσια, έτσι ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του και το διάστημα (αν υπάρξει) της απουσίας του, με τα πρώτα πλάνα πάντως κατά την αποχώρησή του να μην είναι ενθαρρυντικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x