Μουντιάλ 2022

Ούμπιδες από Μπουένος Άιρες στον bwinΣΠΟΡ FM: «Ο Μέσι απέδειξε ότι είναι ηγέτης και ο κορυφαίος»!

Ο Χαβιέρ Ούμπιδες μίλησε από την Αργεντινή στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μεταφέροντας κλίμα για τους εορτασμούς, αλλά και την άποψή του για τον Λιονέλ Μέσι.

Ένας δικός μας άνθρωπος, ο Χαβιέρ Ούμπιδες, μίλησε από την Αργεντινή στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Μιχάλη Τσόχο για το πώς βιώνουν στην πατρίδα του την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο άλλοτε σπουδαίος μέσος και πλέον ανιχνευτής ταλέντων του Ατρομήτου υποκλίθηκε στον Λιονέλ Μέσι. «Έπαιξε σαν ηγέτης και απέδειξε ότι μπορεί να οδηγήσει την Αργεντινή στην κορυφή. Παλαιότερα τον αμφισβητούσαν, αλλά τώρα δεν μπορεί να πει κανείς τίποτα για εκείνον. Έδειξε πως είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής σε όλο τον κόσμο και χαίρομαι πολύ που τον έχουμε εδώ, που είναι Αργεντινός», ανέφερε.

Περιγράφοντας την προσμονή με την οποία ζούσαν όλοι στην Αργεντινή αυτό το Μουντιάλ είπε: «Γινόταν χαμός από την πρώτη μέρα, όλες οι οικογένειες, όλες οι παρέες, έβλεπαν μαζί τους αγώνες και αυτό που έγινε στον τελικό με τη Γαλλία δεν το έχω ξαναζήσει. Ήμουν πολύ μικρός, βέβαια, το 1986 για να θυμάμαι τι είχε γίνει τότε. Όλοι οι δρόμοι γέμισαν με ανθρώπους που πανηγύριζαν. Αυτό μπορεί να κάνει το ποδόσφαιρο, να δώσει χαρά σε τόσο κόσμο».

Η Τρίτη είναι μέρα χαράς για όλη την Αργεντινή, με την άφιξη των παγκόσμιων πρωταθλητών στη βάση τους. «Στους δρόμους γίνεται ακόμη χαμός. Όλος ο κόσμος είναι έξω, κορνάρουν και πανηγυρίζουν για την εθνική ομάδα, που επέστρεψε με το τρόπαιο από το Κατάρ. Έχει κηρυχθεί εθνική αργία και θα γιορτάζει η χώρα όλη τη μέρα. Ελπίζω να το απολαύσουν όλοι οι Αργεντινοί», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x