Μουντιάλ

Αποχωρεί από τον πάγκο της Πορτογαλίας μετά το Μουντιάλ ο Μαρτίνεθ!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της εθνικής Πορτογαλίας μετά την ολοκλήρωση του Μουντιάλ 2026.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τις τελευταίες εβδομάδες της καριέρας του στον πάγκο της εθνικής Πορτογαλίας διανύει ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Σύμφωνα με πλήθος δημοσιευμάτων στο εξωτερικό, ο 52χρονος προπονητής πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της χώρας μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βόρειας Αμερικής, όταν και θα ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του.

Ο Ισπανός τεχνικός βρίσκεται στο «τιμόνι» της Πορτογαλίας από τον Γενάρη του 2023, οδηγώντας τους Ίβηρες στην κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου του Nations League το 2025.

Μάλιστα, η απόφασή του είναι οριστική, καθώς, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε πολλά δημοσιεύματα, δεν σκοπεύει να ανανεώσει το συμβόλαιό του ακόμη και αν η Πορτογαλία φτάσει μέχρι την κατάκτηση του Μουντιάλ!

Η πιο μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου είναι στο Pamestoixima.gr και εδώ είσαι σίγουρος πως το παιχνίδι σου τα...σπάει! 48 ομάδες απ' όλες τις γωνιές της υφηλίου θα συναντηθούν στα γήπεδα των ΗΠΑ, του Μεξικό και του Καναδά με ένα και μοναδικό κίνητρο, την κατάκτηση του Μουντιάλ 2026! Μέχρι και τον τελικό, η καθημερινή δράση του Παγκοσμίου θα είναι στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr με όλους τους αγώνες και τα μακροχρόνια στοιχήματα στις καλύτερες αποδόσεις αλλά και *προσφορές Παγκοσμίου επιπέδου!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x