Μουντιάλ

Ακυρώθηκε η γκολάρα του Ουζμπεκιστάν για φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης

Ο Γκάνιεφ με έναν κεραυνό σπάνιας ομορφιάς μείωσε σε 2-1 για το Ουζμπεκιστάν απέναντι στην Πορτογαλία, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε για φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Το Ουζμπεκιστάν βρέθηκε από πολύ νωρίς με την πλάτη στον τοίχο, καθώς η Πορτογαλία πήρε ταχύτατα το προβάδισμα δύο τερμάτων, για τη 2η αγωνιστική του 10ου ομίλου στο Μουντιάλ του 2026.

Μετά την ψυχρολουσία το Ουζμπεκιστάν κατάφερε στο 29’ να μειώσει σε 2-1 με μία υπέροχη σουτάρα του Γκάνιεφ.

Ο 28χρονος έγινε αποδέκτης της μπάλας μερικά μέτρα έξω από την περιοχή της Πορτογαλίας και χωρίς δεύτερη σκέψη εκτέλεσε σε πρώτο χρόνο, πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο γκολ. Το τέρμα του ωστόσο δεν μέτρησε, διότι στο ξεκίνημα της φάσης ο συμπαίκτης του έκλεψε αντικανονικά την μπάλα, κάνοντας φάουλ πάνω στον Ζοάο Κανσέλο.

Η πιο μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου είναι στο Pamestoixima.gr και εδώ είσαι σίγουρος πως το παιχνίδι σου τα...σπάει! 48 ομάδες απ' όλες τις γωνιές της υφηλίου θα συναντηθούν στα γήπεδα των ΗΠΑ, του Μεξικό και του Καναδά με ένα και μοναδικό κίνητρο, την κατάκτηση του Μουντιάλ 2026! Μέχρι και τον τελικό, η καθημερινή δράση του Παγκοσμίου θα είναι στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr με όλους τους αγώνες και τα μακροχρόνια στοιχήματα στις καλύτερες αποδόσεις αλλά και *προσφορές Παγκοσμίου επιπέδου!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x