Μουντιάλ

Επιβεβαίωση και από τον Ρομάνο: «Ο Δώνης θα κάτσει στον πάγκο της Σαουδικής Αραβίας ενόψει Μουντιάλ»

Σύμφωνα και με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Γιώργος Δώνης θα κάτσει στον πάγκο της Σαουδικής Αραβίας και θα την οδηγήσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του ερχόμενου καλοκαιριού.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τα τυπικά φαίνεται πως απομένουν για την οριστικοποίηση της συμφωνίας ανάμεσα σε Σαουδική Αραβία και Γιώργο Δώνη.

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο επιβεβαίωσε με ανάρτησή του πως οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια, τονίζοντας πως η ανακοίνωση αναμένεται τις επόμενες ημέρες. Έτσι, ο Έλληνας πολύπειρος τεχνικός θα κάτσει στον πάγκο ομάδας που θα βρίσκεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο, με τη Σαουδική Αραβία να βρίσκεται στον 8ο όμιλο με Ισπανία, Ουρουγουάη και το Πράσινο Ακρωτήρι.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δώνης θα γίνει ο πρώτος Έλληνας προπονητής που θα οδηγήσει εθνική ομάδα άλλης χώρας σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Παράλληλα, γίνεται ο δεύτερος Έλληνας τεχνικός που θα βρίσκεται σε Μουντιάλ αφού ο πρώτος ήταν ο Αλκέτας Παναγούλιας, όντας ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ελλάδας στη διοργάνωση του 1994.

Η πιο μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου είναι στο Pamestoixima.gr και εδώ είσαι σίγουρος πως το παιχνίδι σου τα...σπάει! 48 ομάδες απ' όλες τις γωνιές της υφηλίου θα συναντηθούν στα γήπεδα των ΗΠΑ, του Μεξικό και του Καναδά με ένα και μοναδικό κίνητρο, την κατάκτηση του Μουντιάλ 2026! Μέχρι και τον τελικό, η καθημερινή δράση του Παγκοσμίου θα είναι στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr με όλους τους αγώνες και τα μακροχρόνια στοιχήματα στις καλύτερες αποδόσεις αλλά και *προσφορές Παγκοσμίου επιπέδου!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x