Μουντιάλ 2022

Ο Ρονάλντο είπε στον Πιρς Μόργκαν πως το γκολ είναι δικό του

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται να ισχυρίστηκε στον Πιρς Μόργκαν πως το πρώτο γκολ της Πορτογαλία απέναντι στην Ουρουγουάη είναι δικό του και όχι του Μπρούνο Φερνάντες.

Τι κι αν τα τηλεοπτικά πλάνα δεν τον δικαιώνουν; Τι κι αν η FIFA «χρέωσε» το γκολ στον Μπρούνο Φερνάντες; Ο Κριστιάνο Ρονάλντο όχι απλώς πανηγύρισε σαν δικό του το γκολ του συμπαίκτη του με το οποίο η Πορτογαλία άνοιξε το σκορ απέναντι στην Ουρουγουάη, αλλά επέμενε πως είναι δικό του και μετά τον αγώνα.

Ο Αλέξι Λάλας, ο ελληνικής καταγωγής Αμερικανός πρώην κεντρικός αμυντικός και σχολιαστής στο Fox, ανέφερε πως ο 37χρονος σούπερ σταρ θεωρούσε και μετά το παιχνίδι πως ήταν ο σκόρερ. «Ήμουν πριν λίγο με τον Πιρς Μόργκαν και μου είπε ότι ο Κριστιάνο τού έστειλε μήνυμα από τα αποδυτήρια λέγοντας ότι πιστεύει πως βρήκε την μπάλα με το κεφάλι του και το γκολ είναι δικό του. Ποιος ξέρει;», ανέφερε ο Λάλας.

Υπενθυμίζεται πως ο Πιρς Μόργκαν είναι ο δημοσιογράφος στον οποίο ο CR7 έδωσε προ ημερών τη συνέντευξη-χείμαρρο που τελικά αποτέλεσε και την αιτία της λύσης της συνεργασίας του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x