Μουντιάλ 2022

Ρονάλντο: «Είμαστε ομάδα γεμάτη ταλέντο και νιάτα - Το όνειρο παραμένει ζωντανό»

Το εγκώμιο των συμπαικτών του στην εθνική ομάδα της Πορτογαλίας έπλεξε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μέσω μιας ανάρτησής του στα social media μετά την επιβλητική νίκη κόντρα στην Ελβετία!

Μπορεί να βρέθηκε στον πάγκο και να αγωνίστηκε μόνο για λίγα λεπτά στην επιβλητική νίκη της Πορτογαλίας κόντρα στην Ελβετία, ωστόσο ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν πτοήθηκε, κάνοντας μια άκρως πανηγυρική ανάρτηση στα social media, μετά τη μεγάλη πρόκριση της ομάδας του στα προημιτελικά του φετινού Μουντιάλ!



Ο Πορτογάλος σταρ χαρακτήρισε απίστευτη την χθεσινή (6/12) μέρα για τη χώρα του και ιστορικό το αποτέλεσμα του αγώνα με τους Ελβετούς, ενώ εκθείασε το ταλέντο των συμπαικτών του. Τέλος, τόνισε πως το όνειρο για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου παραμένει ζωντανό!

Η ανάρτηση του Πορτογάλου σταρ:

«Απίστευτη μέρα για την Πορτογαλία, με ιστορικό αποτέλεσμα στη μεγαλύτερη διοργάνωση του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Επίδειξη δύναμης μιας ομάδας γεμάτη ταλέντο και νιάτα. Συγχαρητήρια στην εθνική μας. Το όνειρο παραμένει ζωντανό. Μέχρι το τέλος. Πάμε, Πορτογαλία!».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x