Μουντιάλ 2022

Ρούνεϊ: «Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ κάποιον καλύτερο από τον Κέιν για να με περάσει»

Ο Γουέιν Ρούνεϊ δήλωσε πολύ στεναχωρημένος για την ήττα της Αγγλίας από τη Γαλλία, ωστόσο εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Χάρι Κέιν, ο οποίος τον έπιασε στην πρώτη θέση των σκόρερ με την εθνική.

Η Αγγλία δεν τα κατάφερε απέναντι στη Γαλλία, καθώς ηττήθηκε 2-1 με μοιραίο τον Χάρι Κέιν, που απέτυχε να ισοφαρίσει με πέναλτι στο 84'.

Νωρίτερα, ωστόσο, ο ίδιος είχε ευστοχήσει σε πέναλτι ισοφαρίζοντας σε 1-1, και έφτασε τα 53 γκολ με την εθνική ομάδα της Αγγλίας, πιάνοντας τον μέχρι πρότινος πρώτο σκόρερ Γουέιν Ρούνεϊ.

Ο θρυλικός πρώην επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκδήλωσε μέσω twitter τη λύπη του για τον αποκλεισμό των «Τριών Λιονταριών», εξέφρασε όμως τον θαυμασμό του για τον Κέιν, μιλώντας με πολύ κολακευτικά λόγια για τον φορ της Τότεναμ.

«Είμαι απόλυτα συντετριμένος για τους παίκτες, αλλά περήφανος για τον τρόπο που έπαιξαν σε όλο το τουρνουά, και θα έπρεπε και εκείνοι να είναι περήφανοι. Συγχαρητήρια στον Χάρι Κέιν που ισοφάρισε το ρεκόρ μου, θα είναι μόνος του σύντομα και δε θα μπορούσα να σκεφτώ κάποιον καλύτερο για να με ξεπεράσει. Συνέχισε με το κεφάλι ψηλά Χάρι», έγραψε ο 37χρονος προπονητής της DC United.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x