Μουντιάλ 2022

Πρόβα τζενεράλε με «πεντάρα» στο Μπαχρέιν και βασικό Ζίβκοβιτς για τη Σερβία

Φορτσάροντας στο δεύτερο ημίχρονο -βοηθούμενη και από τις αλλαγές του Στοΐκοβιτς- η Σερβία νίκησε 5-1 το Μπαχρέιν πριν το Πάγκοσμιο Κύπελλο. Βασικός ως δεξί μπακ-χαφ ο Ζίβκοβιτς.

Νικηφόρα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το Παγκόσμιο Κύπελλο η Σερβία, η οποία επικράτησε 5-1 σε φιλικό με το Μπαχρέιν. Μάλιστα, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε βασικός ως δεξί μπακ-χαφ, με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς να τον αντικαθιστά με την έναρξη του δεύτερου μέρους.

Η ομάδα του Ντράγκαν Στοΐκοβιτς, βοηθούμενη κι από τις αλλαγές του, φόρτσαρε στο δεύτερο ημίχρονο, με το πρώτο να έχει ολοκληρωθεί στο 1-1. Ο Τάντις άνοιξε το σκορ στο 8', με τον Χιλάλ να ισοφαρίζει με εκτέλεση πέναλτι στο 15'.

Στο 50' ο Τάντιτς, μετατρέποντας σε ασίστ την πάσα του νεοειλθόντα Βλάχοβιτς, έδωσε εκ νέου προβάδισμα στη Σερβία, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα (51') άλλαξε ρόλους με τον επιθετικό της Γιουβέντους για το 1-3. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στα τελευταία λεπτά, χάρη στα τέρματα των Τζούρισιτς (87') και Γιόβιτς (89').

Η σύνθεση της Σερβίας: Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Ζίβκοβιτς (51' Βλάχοβιτς), Μιλένκοβιτς (79' Εράνκοβιτς), Πάβλοβιτς, Μλαντένοβιτς, Μίτροβιτς (46' Λάζοβιτς), Ίλιτς, Γκουντέλι, Τάντιτς (60' Ντούρισιτς), Γιόβιτς, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (60' Γκρούγιτς).

Να σημειωθεί ότι η Σερβία βρίσκεται στον 7ο όμιλο του Παγκόσμιου Κύπελλου μαζί με τις Βραζιλία, Ελβετία και Καμερούν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x