Μουντιάλ 2022

Ο Μακέλι... φρέναρε την Πορτογαλία στην Σερβία!

Ο Ρονάλντο σκόραρε στο φινάλε, ο Μακέλι δεν είδε ότι η μπάλα πέρασε ολόκληρη τη γραμμή και η Πορτογαλία δεν έφυγε με το διπλό (2-2) από τη Σερβία!

Απίστευτα πράγματα στο Βελιγράδι! Η Σερβία είχε γυρίσει από την... κόλαση μετατρέποντας το 2-0 της Πορτογαλίας σε 2-2, ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε στην τελευταία φάση αλλά ο Μακέλι δεν είδε ότι η μπάλα πέρασε ολόκληρη τη γραμμή του τέρματος και στέρησε στην ομάδα του Φερνάντο Σάντος ένα σπουδαίο «διπλό».

Ο Ζότα είχε σκοράρει δις σε διάστημα 25 λεπτών (11', 36') και είχε δώσει αέρα δύο τερμάτων στην Πορτογαλία στο 36', με τον Μίτροβιτς να μειώνει δευτερόλεπτα μετά την επανέναρξη και να πετυχαίνει ένα ιστορικό γκολ καθώς έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Σερβίας! Σαν να μην έφτανε αυτό, ένα τέταρτο αργότερα σε τρομερή αντεπίθεση ο Λάζοβιτς σέρβιρε στον Κόστιτς το 2-2. Το ματς άρχισε να... σβήνει, οι δύο ομάδες έδειχναν να συμβιβάζονται με τον βαθμό αλλά στο φινάλε μπήκε «φωτιά». Αφού στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μιλένκοβιτς αποβλήθηκε, λίγο αργότερα ο Ντμίτροβιτς έχασε τη φάση και ο Κριστιάνο έκανε... χλιαρό πλασέ σε κενή εστία με τον Μίτροβιτς να διώχνει την μπάλα και τον Μακέλι και τον βοηθό του να μην δείχνουν σέντρα παρότι είχε περάσει ξεκάθαρα ολόκληρη την γραμμή του τέρματος.









Κάτι που έκανε έξαλλο τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε έντονα στον βοηθό, πέταξε το περιβραχιόνιο και αποχώρησε πριν καν ο Μακέλι σφυρίξει για τελευταία φορά, αφού ήξερε πως είχε στερήσει τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.



Την ίδια ώρα, το Λουξεμβούργο έριξε... βόμβα αφού χάρη στο γκολ του Ροντρίγκες στο 85ο λεπτό πέρασε από την έδρα της απογοητευτικής Ιρλανδίας και ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο την προσπάθειά της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μάλιστα, αυτή ήταν η τέταρτη εκτός έδρας νίκη στην ιστορία του Λουξεμβούργου και η πρώτη σε προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά τον Σεπτέμβριο του 2008!



Η 2η αγωνιστική:

Σερβία-Πορτογαλία 2-2
(46' Μίτροβιτς, 60' Κόσιτς - 11', 36' Ζότα)

Ιρλανδία-Λουξεμβούργο 0-1
(85' Ροντρίγκες)

Η επόμενη (3η) αγωνιστικη:

Τρίτη 30/03
Αζερμπαϊτζάν-Σερβία (19:00)
Λουξεμβούργο-Πορτογαλία (21:45)

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου:

Σερβία 4 (5-4)
Πορτογαλία 4 (3-2)
Λουξεμβούργο 3 (1-0)
Αζερμπαϊτζάν 0 (0-1)
Ιρλανδία 0 (2-4)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x