Μουντιάλ 2022

Σιμεόνε: «Μετά την ήττα από τη Σαουδική Αραβία, πόνταρα 2 εκατ. ευρώ στην κατάκτηση της Αργεντινής»

Έξι μήνες μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Αργεντινή, ο Ντιέγκο Σιμεόνε αποκάλυψε το... τολμηρό ποντάρισμα στην «αλμπισελέστε» και το λόγο που προχώρησε σε αυτό.

Σε μια ιδιαίτερη αποκάλυψη, που δείχνει την πίστη που είχε στην Εθνική Αργεντινής και στον Λιονέλ Μέσι, προχώρησε ο Ντιέγκο Σιμεόνε!

Έξι μήνες μετά την κατάκτηση του τρίτου Παγκοσμίου Κυπέλλου της «αλμπισελέστε» στα γήπεδα του Κατάρ, ο τεχνικός της Ατλέτικο Μαδρίτης σε συνέντευξη που παραχώρησε, αναφέρθηκε στο… τολμηρό ποντάρισμα στην ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τη Σαουδική Αραβία.

«Αφού η Αργεντινή ηττήθηκε από τη Σαουδική Αραβία, στοιχημάτισα δύο εκατομμύρια ευρώ να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι ο Λιονέλ Μέσι, ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία, δεν θα μας απογοήτευε και έτσι έγινε», ανέφερε, χαρακτηριστικά, ο «Τσόλο».

Να θυμίσουμε ότι ο Σιμεόνε είχε βρεθεί καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά στο πλευρό της χώρας του στα γήπεδα του Κατάρ και όπως φαίνεται, η πίστη που είχε για τον Pulga τον δικαίωσε…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x