Μουντιάλ 2022

Σκαλόνι: «Θα εξαρτηθεί το πώς θα παίξουμε από την κατάσταση των Ντε Πολ, Ντι Μαρία»

Ο Λιονέλ Σκαλόνι στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού προημιτελικού με την Ολλανδία, υποστήριξε πως οι Ντε Πολ και Ντι Μαρία πιθανότατα θα είναι ετοιμοπόλεμοι.

Με όλα της τα όπλα φαίνεται πως θα παραταχθεί η Αργεντινή στον αυριανό (09/12) προημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Ολλανδία.

Ο Λιονέλ Σκαλόνι, τεχνικός της «αλμπισελέστε», υποστήριξε πως ο σχηματισμός της ομάδας του θα εξαρτηθεί από την ετοιμότητα των Ντε Πολ και Ντι Μαρία, λέγοντας πως είναι σε καλή κατάσταση αλλά όλα θα κριθούν στη σημερινή τελευταία προπόνηση.

«Παίζουμε σχεδόν πάντα με τον ίδιο τρόπο και αλλάζουμε μόνο όταν βλέπουμε ότι κάποιοι από τους εξτρέμ δεν είναι καλά. Ο τρόπος που θα παίξουμε αύριο θα εξαρτηθεί από το πώς είναι αυτά τα παιδιά (σσ. Ντε Πολ, Ντι Μαρία). Σήμερα θα δούμε την τελευταία προπόνηση και θα το αξιολογήσουμε Αν ο Ροδρίγο και ο Φιδέο (σσ. το παρατσούκλι του Ντι Μαρία) είναι εντάξει, θα επιλέξουμε μια ομάδα που θα κατέβει με όλα τα όπλα της στο γήπεδο. Ο Ροδρίγο έκανε χθες τη μισή προπόνηση, έρχεται με πολλούς αγώνες και σήμερα θα αξιολογήσουμε την κατάστασή του. Πιστεύουμε ότι όσοι είναι στο 100% πρέπει να παίξουν», ανέφερε αρχικά.

Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε και για το γεγονός πως δεν έχει δώσει χρόνο συμμετοχής ως τώρα στον Πάουλο Ντιμπάλα: «Δεν έπαιξε γιατί δεν έχω βρει την κατάλληλη ευκαιρία να τον βάλω. Είναι καλά, σε θέση να μπει στο γήπεδο, αλλά θεωρούμε ότι βάσει της εξέλιξης όλων των αγώνων δεν είχαμε την ευκαιρία να τον βάλουμε. Είμαστε ευχαριστημένοι μαζί του, με τη συνεισφορά του. Έχουμε 26 παίκτες και προσπαθούμε να φέρουμε στο ματς αυτούς που μπορούν να προσαρμοστούν στην εξέλιξη του παιχνιδιού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x