Μουντιάλ 2022

Σούντγκρεν: «Δεν είχα άλλη επιλογή στον Άρη»

Την πρώτη του συμμετοχή με την εθνική Σουηδίας πραγματοποίησε ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, ο οποίος σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο δύσκολο διάστημα που πέρασε στον Άρη την περσινή σεζόν.

Χαρούμενος για την πρώτη του συμμετοχή με την εθνική Σουηδίας εμφανίστηκε ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, ο οποίος δήλωσε δικαιωμένος για τη δουλειά που έκανε την προηγούμενη χρονιά με τον Άρη και έκανε ειδική αναφορά στη συνεργασία του με τον Άκη Μάντζιο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σούντγκρεν μετά τον αγώνα με το Ουζμπεκιστάν

Για το ντεμπούτο του: «Είναι συναρπαστικό και διασκεδαστικό. Αυτό είναι κάτι που λαχταρούσα από μικρός. Είναι λίγο σουρεαλιστικό. Έχω αγωνιστεί για αυτό και είναι σημαντικό να παίρνω μία ανταμοιβή για όλη τη σκληρή δουλειά που έκανα».

Για το γεγονός πως ξεχώρισε ως καλύτερος δεξιός μπακ στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Φυσικά και είναι κολακευτικό. Αλλά δεν είμαι παίκτης που σχολιάζει τον εαυτό του τόσο πολύ. Άλλοι μπορεί να το κάνουν. Αλλά είμαι φυσικά ευχαριστημένος με τη σεζόν που είχα. Όμως δεν αισθάνομαι ότι δεν έχω τελειώσει εδώ, έχω πολλά περισσότερα να δώσω».

Για την παρουσία του στον Άρη μέχρι να φτάσει στην εθνική: «Έχω κερδίσει χρόνο παιχνιδιού και αυτοπεποίθηση. Ξεκίνησα με τον νέο προπονητή που με άρπαξε από την πρώτη μέρα, λέγοντας ότι γνώριζε τις ικανότητές μου και με ρώτησε αν ήθελα να συμμετάσχω στο παιχνίδι.

Τότε δεν είχα άλλη επιλογή. Και μετά από αυτό, μόνο ανεβαίνω. Ήμουν σχεδόν πάντα αρκετά δυνατός ψυχικά, αλλά δοκιμάστηκα, να το πω έτσι. Είχα κάποιους δύσκολους μήνες, αλλά προπονήθηκα αρκετά σκληρά μόνος μου και έλεγα ότι θα επιστρέψω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x