Μουντιάλ 2022

Ταμπάκος: «Έτσι κατεβαίνει η Εθνική με Σουηδία»

Στα πλάνα του Τζον Φαν’ τ Σχιπ για τον «τελικό» της Εθνικής με τη Σουηδία και αυτούς που έχουν προβάδισμα να βρεθούν στην ενδεκάδα αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σωτήρης Ταμπάκος.

Τα δεδομένα όσον αφορά στο αρχικό σχήμα με το οποίο θα παραταχθεί η Εθνική απέναντι στη Σουηδία ανέλυσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σωτήρης Ταμπάκος. Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, σημείωσε ότι πιθανότερος αντικαταστάτης του τιμωρημένου Τζαβέλλα σε ρόλο αριστερού στόπερ θα είναι ο Σταφυλίδης. Με τον Ολλανδό τεχνικό να διατηρεί την τριάδα στην άμυνα.

Αφού χαρακτήρισε ακραίο λοιπόν το σενάριο να μην έχει φουνταριστό η ομάδα (όπως συνέβη στο β’ ημίχρονο με τη Γεωργία) και τόνισε ότι στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Παυλίδης, ανέφερε ότι θα παιχθεί μια θέση ανάμεσα σε Μασούρα και Πέλκα.

Όσο για την ψυχολογική προετοιμασία που επίσης έχει κάνει η ομάδα, στάθηκε στις επισημάνσεις του Τζον Φαν’ τ Σχιπ για το δυνατό ξεκίνημα που πάντοτε κάνουν οι Σουηδοί, υπογραμμίζοντας τη σημασία του να μη δεχθεί γκολ το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο πρώτο 20λεπτο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x