Μουντιάλ 2022

«Τι δουλειά είχε ο Salt Bae στον αγωνιστικό χώρο;»-Κριτική στην FIFA για τον σεφ Νουσρέτ

Η FIFA και οι διοργανωτές του Μουντιάλ δέχονται σκληρή κριτική για την παρουσία του διάσημου σεφ Νουσρέτ στο γήπεδο μετά την απονομή του Μουντιάλ στην Αργεντινή.

Άσχημη εντύπωση και σκληρή κριτική προκάλεσε η παρουσία του διάσημου Τούρκου σεφ, Νουσρέτ, στον αγωνιστικό χώρο του «Lusail Stadium» μετά την απονομή του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Αργεντινή.

Την ώρα που στο χορτάρι βρίσκονται πέρα από τους πρωταγωνιστές, οι δικοί τους άνθρωποι και οι εκπρόσωποι των media, όπως προβλέπεται δηλαδή, ο αποκαλούμενος και Salt Bae φάνηκε να... σουλατσάρει ανενόχλητος. Ο Νουσρέτ έκανε live για τους περίπου 50 εκατομμύρια followers του στο Instagram, κυνηγούσε τους παίκτες της Αργεντινής για μια φωτογραφία, ενώ έφτασε σε σημείο μέχρι να πάρει το «Ζιλ Ριμέ» στα χέρια και να δαγκώνει το χρυσό μετάλλιο του νικητή.

«Θα ήθελα πολύ να ακούσω την εξήγηση της FIFA για ποιον λόγο ένας διάσημος σεφ έχει πρόσβαση στον αγωνιστικό χώρο μετά από έναν τελικό του Μουντιάλ και πάει και βγάζει selfie με τον Μέσι και με άλλους», έγραψε ο δημοσιογράφος των Times, Μάρτιν Ζίγκλερ, στο Twitter.



Ο Τούρκος σεφ έχει ανοίξει ένα ακόμη εστιατόριο στην Ντόχα και μάλιστα απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση στην αποστολή της Αργεντινής να κεράσει όλη την ομάδα τα φημισμένα του κρέατα.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x