Μουντιάλ 2022

Τίτε: «Αποτέλεσμα τεσσάρων χρόνων σκληρής δουλειάς»

Ο Τίτε σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά τη νίκη 1-0 της Βραζιλίας επί της Ελβετίας, στάθηκε στη σκληρή δουλειά που γίνεται στην ομάδα τα τελευταία χρόνια.

Το μυστικό της επιτυχίας αποκάλυψε ο Τίτε, υποστηρίζοντας πως η επικράτηση 1-0 της Βραζιλίας επί της Ελβετίας, είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που γίνεται τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Με αυτήν την νίκη, μάλιστα, η «σελεσάο» κλείδωσε την πρόκριση στους «16» του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου, θέτοντας γερές βάσεις για ό,τι έπεται.

«Η νίκη αυτή ήταν το αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται σε αυτή την ομάδα τα τέσσερα τελευταία χρόνια. Η έξοδος του Πακετά στο ημίχρονο ήταν επιλογή τακτικής, γιατί ξέραμε πώς να διαβάζουμε το παιχνίδι», τόνισε ο Βραζιλιάνος τεχνικός.

«Γνωρίζαμε ότι η Ελβετία είχε την καλύτερη άμυνα στους προκριματικούς. Έχει διαφορετικό στιλ από τη Σερβία. Παίζει πιο χαμηλά και είναι μια ομάδα που εκμεταλλεύεται στο έπακρο τα λάθη του αντιπάλου. Διαθέτει πολύ καλούς παίκτες, όπως ο Εμπολό, ο Τσάκα, ο γκολκίπερ Ζόμερ. Ο Πακετά ήταν σε καλή κατάσταση αλλά το ματς απαιτούσε άλλες επιλογές. Η Ελβετία δεν παρέταξε τον Σακίρι για να ποντάρει στις αντεπιθέσεις με τον Εμπολό και την ταχύτητά του», ανέφερε.

Ο Τίτε σχολίασε και την απουσία του Νεϊμάρ, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο στον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής κόντρα στη Σερβία, αναγκάζοντας την εθνική Βραζιλίας να στερηθεί των υπηρεσιών του για λίγο περισσότερο από μια βδομάδα. «Εμείς δεν είχαμε τον Νεϊμάρ, ο οποίος έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους άλλους. Σε μια στιγμή είναι ικανός να «καθαρίσει» το παιχνίδι. Λείπει πραγματικά από την ομάδα, αλλά και του ίδιου του λείπει η ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x