Μουντιάλ 2022

Τίτε: «Θα ξαναπαίξουν στο Μουντιάλ οι Νεϊμάρ και Ντανίλο»

Ο Τίτε σε δηλώσεις του ανέφερε πως τόσο τον Νεϊμάρ, όσο και τον Ντανίλο θα τους ξαναδούμε να αγωνίζονται στο Μουντιάλ με την φανέλα της Βραζιλίας.

Η Βραζιλία θα αντιμετωπίσει την Ελβετία τη Δευτέρα (28/11, 18:00), με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Τίτε να κάνει δηλώσεις ενόψει του αγώνα.

Ο 61χρονος ανέφερε πως έχει επιλέξει τους αντικαταστάτες του Νεϊμάρ και του Ντανίλο για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ τόνισε επιπλέον πως και οι δυο παίκτες θα αγωνιστούν ξανά στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Δεν είμαι γιατρός αλλά πιστεύω ότι τόσο ο Νεϊμάρ όσο και ο Ντανίλο θα ξαναπαίξουν στο Μουντιάλ. Έχω επιλέξει ήδη τους αντικαταστάτες τους αλλά δεν σας τους λέω.

Δεν κατάλαβα πως είχε πρόβλημα ο Νεϊμάρ και όταν το αντιλήφθηκα, τον έκανα αλλαγή αλλά έκανα λάθος. Είχε ήδη χτυπήσει όταν συμμετείχε στη φάση του πρώτου γκολ.

Έπρεπε να τον είχαν κάνει αλλαγή νωρίτερα. Έκανα λάθος επίσης και με τον Ντανίλο, έπρεπε να τον είχα αντικαταστήσει»
, ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Πάνω στον Νεϊμάρ, στο ματς με την Σερβία, έγιναν πολλά φάουλ. Θα πρέπει να προστατεύουμε τους μεγάλους παίκτες, εάν θέλουμε το θέαμα.

Το φάουλ για το οποίο γίνεται λόγος, του Μιλένκοβιτς, δεν έγινε με πρόθεση, ο παίκτης δεν ήθελε να κάνει κακό στον Νεϊμάρ. Ίσως όμως να έπαιξε ρόλο ένα δυνατό φάουλ που είχε γίνει λίγο νωρίτερα στον Νεϊμάρ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x