Μουντιάλ 2022

Φεράν Τόρες: «Δεν μας άξιζε να ηττηθούμε - Είμαστε στο πλευρό του προπονητή μας μέχρι θανάτου»

Δηλώσεις μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό της Ισπανίας από τη συνέχεια του Μουντιάλ έκανε ο Φεράν Τόρες, εκφράζοντας τη στήριξή του στον Λουίς Ενρίκε.

Στο πλευρό του Λουίς Ενρίκε τάχθηκε μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό της Ισπανίας από το Μαρόκο, ο Φεράν Τόρες, εκφράζοντας ξεκάθαρα την στήριξή του στον προπονητή της «φούρια ρόχα», ενώ τόνισε πως η ομάδα του δεν άξιζε να ηττηθεί από τους Αφρικανούς. Επιπλέον, ξεκαθάρισε πως είναι περήφανος για την ομάδα του, ενώ έριξε και τα βέλη του προς το Αργεντίνο προπονητή της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός επιθετικός:

«Είμαι στεναχωρημένος, γιατί δεν μας άξιζε να ηττηθούμε απόψε από το Μαρόκο. Δεν εκμεταλλευτήκαμε την υπεροχή μας, αλλά είμαι περήφανος για την ομάδα. Ώρες-ώρες ήταν σαν να παίζαμε κόντρα σε 12. Τα πέναλτι είναι τύχη. Προπονηθήκαμε αρκετά σε αυτά, αλλά αυτό δεν μας βοήθησε. Το ποδόσφαιρο μας χρωστάει μετά το σημερινό. Δεν ξέρω αν κλείνει ένας κύκλος για εμάς, αλλά σίγουρα είναι μια ήττα που μας πονάει όλους μας. Τώρα, θα προσπαθήσουμε να πείσουμε τον Μπουσκέτς και τους υπόλοιπους μεγαλύτερους σε ηλικία να μείνουν μαζί μας. Είμαστε στο πλευρό του προπονητή μας μέχρι θανάτου»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x