Η Πορτογαλία έμεινε στο 1-1 με το Κονγκό και η «φτωχή» παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε αφορμή για πολλά σχόλια. Πάντως ο προπονητής των Ιβήρων, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, υπερασπίστηκε τον 41χρονο Πορτογάλο σταρ.
«Η διαχείριση θα είναι η ίδια. Το επόμενο παιχνίδι δεν είναι σε τρεις μέρες, είναι σε έξι. Είναι σημαντικό όλοι να είναι στο 100%. Δεν κοιτάμε την ηλικία του Κριστιάνο, κοιτάμε τι μπορεί να δώσει στο γήπεδο», ανέφερε.
Πάντως ο Ισπανός προπονητής παραδέχτηκε πως είναι ανάγκη η ομάδα του να παρουσιαστεί καλύτερη στη συνέχεια. «Πρέπει να βελτιωθούμε, να κάνουμε αυτοκριτική, να αξιολογήσουμε το παιχνίδι. Η δική μας ευθύνη είναι αυτή για να βελτιωθούμε. Βλέπω ότι η νοοτροπία της ομάδας είναι εξαιρετική και πιστεύω ακράδαντα σε αυτό που μπορούμε να κάνουμε».
Η πιο μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου είναι στο Pamestoixima.gr και εδώ είσαι σίγουρος πως το παιχνίδι σου τα...σπάει! 48 ομάδες απ' όλες τις γωνιές της υφηλίου θα συναντηθούν στα γήπεδα των ΗΠΑ, του Μεξικό και του Καναδά με ένα και μοναδικό κίνητρο, την κατάκτηση του Μουντιάλ 2026! Μέχρι και τον τελικό, η καθημερινή δράση του Παγκοσμίου θα είναι στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr με όλους τους αγώνες και τα μακροχρόνια στοιχήματα στις καλύτερες αποδόσεις αλλά και *προσφορές Παγκοσμίου επιπέδου!
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






