Ιταλία

Νάπολι: Ανακοίνωσε την απόλυση του Ματσάρι μέσω ανάρτησής του ο Ντε Λαουρέντις

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Νάπολι ο Βάλτερ Ματσάρι, με τον πρόεδρο των «παρτενοπέι», Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, να ανακοινώνει την απόλυσή του μέσω ανάρτησης στα Social Media!

Την αποχώρηση του Βάλτερ Ματσάρι από την τεχνική ηγεσία της Νάπολι, γνωστοποίησε μέσω ανάρτησής του στα Social Media ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις!

Επιπλέον, ο πρόεδρος των «παρτενοπέι» αποκάλυψε ότι αντικαταστάτης του Ιταλού προπονητή στον πάγκο της ομάδας θα είναι ο Φραντσέσκο Καλτσόνα, ο οποίος έχει βρεθεί πρόσφατα στην ομάδα, ως βοηθός των Μαουρίτσιο Σάρι και Λουτσιάνο Σπαλέτι.

«Ευχαριστώ τον Ματσάρι, φίλο της οικογένειας της Ναπολι, ο οποίος στήριξε την ομάδα σε μια περίπλοκη περίοδο. Θα παραμείνει στις καρδιές των Ναπολιτάνων. Καλωσορίζω πίσω τον Φραντσέσκο Καλτσόνα, ο οποίος έχει ήδη συνεργαστεί μαζί μας, ως συνεργάτης των Σάρι και Σπαλέτι», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο πρόεδρος της Νάπολι.



Ο Ματσάρι ανέλαβε τη Νάπολι τον περασμένο Νοέμβριο, όταν αντικατέστησε τον Ρούντι Γκαρσιά, αποτελώντας τον τρίτο προπονητή της από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν. Ωστόσο, δεν κατάφερε να βελτιώσει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, αφήνοντάς τη στην 9η θέση της Serie A, 27 βαθμούς μακριά από την κορυφή και 5 βαθμούς πίσω από τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x