Κύπρος

Ήττα με ψηλά το κεφάλι από την πρωταθλήτρια Νάπολι για τον Απόλλωνα Λεμεσού

Ο Απόλλων Λεμεσού το πάλεψε απέναντι στη Νάπολι, αλλά η πρωταθλήτρια Ιταλίας επικράτησε εν τέλει 2-0 με τέρματα των Οσιμέν, Σιμεόνε στο δεύτερο ημίχρονο.

Λύγισε από τη Νάπολι ο Απόλλων Λεμεσού! Ο κυπριακός σύλλογος ηττήθηκε με 2-0 από την πρωταθλήτρια Ιταλίας σε μια πολύ δυνατή φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο «Stadio Teofilo Patini».

Με τον Απόλλωνα να δείχνει αρκετά καλό πρόσωπο και να είναι μια συμπαγής ομάδα που έβαλε δύσκολα στη Νάπολι με την αμυντική του προσήλωση, αλλά να «υποκλίνεται» τελικά στην ανωτερότητα του αντιπάλου του.

Στο ματς ξεκίνησε βασικός για λογαριασμό των Κύπριων ο Ματιέ Βαλμπουενά, με τη Νάπολι να έχει τον έλεγχο και κυρίως με τον Κβαρατσκέλια να προσπαθεί να διασπάσει την καλοστημένη άμυνα των φιλοξενούμενων. Παρόλα αυτά, το πρώτο 45λεπτο πέρασε… αναίμακτα και χωρίς τη μεγάλη φάση μπροστά στις δύο εστίες.

Οι «παρτενοπέι» ανέβασαν την απόδοσή τους και την πίεσή τους στο δεύτερο ημίχρονο, βρίσκοντας τελικά τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 60ο λεπτό με τον Οσιμέν, ο οποίος σκόραρε από κοντά μετά το γύρισμα του Ολιβέρα. Για να έρθει δέκα λεπτά αργότερα ο Σιμεόνε να διαμορφώσει το τελικό σκορ (2-0).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x