Ιταλία

Συνάντηση Μουρίνιο με Ντε Λαουρέντις για να αναλάβει τη Νάπολι!

Ρεπορτάζ στην Αγγλία αναφέρει ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις θα έχει επαφή με τον Ζοσέ Μουρίνιο, προκειμένου να αναλάβει το «τιμόνι» της Νάπολι!

Δεν θα μείνει για πολύ καιρό χωρίς ομάδα ο Ζοσέ Μουρίνιο, μετά την απόλυσή του από την τεχνική ηγεσία της Ρόμα, σύμφωνα τουλάχιστον με τους «Sunday Times».

Αντιθέτως, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδας, την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στον Πορτογάλο προπονητή και τον πρόεδρο της Νάπολι, Αουρέλιο Nτε Λαουρέντις, προκειμένου οι δύο πλευρές να συνεργαστούν!

Στο ίδιο δημοσίευμα, μάλιστα, επισημαίνεται ότι ο Μουρίνιο θέλει να επιστρέψει άμεσα στη… δράση και να καθίσει σε κάποιον πάγκο.

Ενώ, θα προτιμούσε να παραμείνει στην Ιταλία, μετακομίζοντας παράλληλα σε μια ομάδα με περισσότερους οικονομικούς πόρους από τους «τζιαλορόσι». Στοιχείο που πληρούν οι «παρτενοπέι»…

Το προηγούμενο διάστημα αρκετά ιταλικά ΜΜΕ είχαν καταγράψει τις επαφές του Ντε Λαουρέντις με τον μάνατζερ του Μουρίνιο, Ζόρζε Μέντες, και φαίνεται ότι θα υπάρξει αίσιο τέλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x