Ιταλία

O Λομπότκα έδωσε τη λύση και η Νάπολι επέστρεψε στις νίκες

Με τον Στάνισλαβ Λομπότκα να βρίσκει δίχτυα στο 66’, η Νάπολι λύγισε 1-0 τη Μπολόνια στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» και επέστρεψε στα τρίποντα, αφήνοντας πίσω τις δύο συνεχόμενες ήττες.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η Νάπολι επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας 1-0 της Μπολόνια στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» για την 4η αγωνιστική της Serie A, αφήνοντας πίσω της τις δύο διαδοχικές ήττες που είχαν προηγηθεί.

Οι «παρτενοπέι» ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και δημιούργησαν τις καλύτερες ευκαιρίες, με τη Μπολόνια να περιορίζεται κυρίως σε παθητικό ρόλο. Η Νάπολι ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 15 τελικές έναντι μόλις 5 των φιλοξενούμενων, ενώ είχε και τέσσερις μεγάλες ευκαιρίες, δείχνοντας πως το γκολ ήταν θέμα χρόνου.

Η Μπολόνια βρήκε δίχτυα στο 7ο λεπτό με τον Τεάτ, όμως το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Στο πρώτο ημίχρονο καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ, με το 0-0 να παραμένει μέχρι την ανάπαυλα.

Η λύση για τη Νάπολι ήρθε νωρίς στο δεύτερο μέρος. Στο 66ο λεπτό, ο Φαβασούλι βρήκε τον Λομπότκα και ο Σλοβάκος μέσος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, δίνοντας το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Η Νάπολι διαχειρίστηκε σωστά το προβάδισμά της μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και πανηγύρισε ένα πολύτιμο τρίποντο. Η ομάδα του ιταλικού Νότου επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της και πήρε την απαραίτητη βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες.

Νωρίτερα, η Λέτσε πανηγύρισε τη νίκη με 3-2 επί της Μόντσα σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν 3-0 μόλις στο 21’, με δύο γκολ του Κουλιμπαλί και ένα του Τιάγκο Γκαμπριέλ.

Η Μόντσα μείωσε πριν το ημίχρονο, ενώ ο Ζεμπάγιος έκανε το 3-2 στο 89’, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο φινάλε. Η Λέτσε, ωστόσο, άντεξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και κράτησε το πολύτιμο τρίποντο, επιστρέφοντας στις νίκες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Serie A:

Παρασκευή 11/09

Βενέτσια-Φιορεντίνα 2-4
(22' Άνταμς, 86' Χόινοτ - 29', 30', 84' Μασταντόνο, 66' Πελεγκρίνο)

Σάββατο 12/09

Τζένοα-Φροζινόνε 1-1
(14', 50' Βάσκεζ)

Λάτσιο-Μίλαν 2-2
(10' Καντσελιέρι, 39' Νοσλίν, 65' 67' Μορέιρα)

Αταλάντα-Κάλιαρι 1-2
(41' Σκαμάκα - 18 Μεντί, 61' Μαλντίνι)

Κυριακή 13/09

Λέτσε-Μόντσα 3-2
(3'/21' Κουλιμπαλί, 10' Τιάγκο Γκαμπριέλ - 20' Μάνγκας, 89' Ζεμπάγιος)

Νάπολι-Μπολόνια 1-0
(66' Λομπότκα)

Σασουόλο-Γιουβέντους (21:45)

Δευτέρα 14/09

Κόμο-Πάρμα (19:30)
Τορίνο-Ρόμα (19:30)
Ίντερ-Ουντινέζε (21:45)

Η επόμενη, 5η αγωνιστική της Serie A

Παρασκευή 18/09

Μόντσα – Σασουόλο (21:45)

Σάββατο 19/09

Μπολόνια – Τορίνο (16:00)
Ουντινέζε – Κάλιαρι (16:00)
Ρόμα – Ίντερ (19:00)
Βενέτσια – Λάτσιο (21:45)

Κυριακή 20/09

Φιορεντίνα – Νάπολι (13:30)
Πάρμα – Τζένοα (16:00)
Φροζινόνε – Κόμο (16:00)
Γιουβέντους – Αταλάντα (19:00)
Μίλαν – Λέτσε (21:45)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x