Ιταλία

Ντε Λαουρέντις: «Οι δικαστές θα αποφασίσουν για τη Γιουβέντους, το ποδόσφαιρο είναι άρρωστο»

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Ντε Λαουρέντις, μίλησε για τη διαφθορά στον κόσμο του ποδοσφαίρου, ενώ αναφέρθηκε και στην υπόθεση της Γιουβέντους τονίζοντας πως τα πάντα θα κριθούν από τα αρμόδια όργανα.

O πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις σε δηλώσεις του εξέφρασε την οργή του για τη διαφθορά στον χώρο του ποδοσφαίρου, σχολιάζοντας επιπλέον πως η υπόθεση της Γιουβέντους βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης με αυτή να αποφασίζει για τη τιμωρία της.

«Το ποδόσφαιρο είναι άρρωστο από πάνω... Στον κόσμο της πολιτικής, της βιομηχανίας, των συνδικάτων και του αθλητισμού. Στον κόσμο του αθλητισμού, δυστυχώς, η επιτήρηση είναι προβληματική. Το κράτος δεν είναι ηλίθιο, το κράτος το γνωρίζει. Αλλά το αγνοεί, διότι διαφορετικά θα έπρεπε να νομοθετήσει τον εκσυγχρονισμό του ποδοσφαίρου σε πέντε λεπτά. Χρειάζεται πολύ λίγο για να αλλάξει το ποδόσφαιρο, καθώς είναι άρρωστο παντού. Οι λογαριασμοί δεν βγαίνουν»

Για την τιμωρία της Γιουβέντους:

«Δεν μιλάω γι' αυτό. Οι δικαστές, οι οποίοι ελέγχουν την υπόθεση της Γιουβέντους, θα το φροντίσουν. Δεν είναι δική μου δουλειά, αλλά λυπάμαι για το ποδόσφαιρο, όμως δεν είναι μόνο ιταλικό πρόβλημα. Είναι κρίμα για τις νέες γενιές και για αυτές που θα ακολουθήσουν να έχουν αυτά τα γεγονότα ως παράδειγμα».

Μετά την παραίτηση των Ανιέλι, Νέντβεντ η «μεγάλη κυρία» φαίνεται πως βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση με οικονομικά σκάνδαλα να αποκαλύπτονται και το μέλλον του συλλόγου να είναι αβέβαιο.




Επιμέλεια: Γιώργος Αυλακιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x