Ιταλία

Πρώτος στόχος της Νάπολι για τον αντί-Σπαλέτι ο Ιταλιάνο!

Η Νάπολι αναζητά τον διάδοχο του Λουτσιάνο Σπαλέτι και μετά το «άκυρο» του Λουίς Ενρίκε, φέρεται να εξετάζει τις περιπτώσεις των Βιτσέντζο Ιταλιάνο και Τιάγκο Μότα.

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι αποχωρεί από τον πάγκο της Νάπολι, με τον Ιταλό τεχνικό να κατακτά το πρώτο του πρωτάθλημα στη Serie A και οι «παρτενοπέι» να… ράβουν το τρίτο τους σκουντέτο και πρώτο μετά από 33 χρόνια.

Η πρώτη επιλογή του προέδρου Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις ήταν αυτή του Λουίς Ενρίκε, αλλά ο Ισπανός προπονητής ψάχνεται για μια πρόκληση στην Premier League και ουσιαστικά «ακύρωσε» τις προθέσεις της Νάπολι. Κάπως έτσι, το ψάξιμο συνεχίζεται…

Βασικός στόχος των «παρτενοπέι» είναι να βρουν έναν προπονητή που κουμπώνει στο στιλ της ομάδας και χρησιμοποιεί κυρίως ως διάταξη το 4-3-3. Αυτό έχει προκρίνει την επιλογή του Βιτσέντζο Ιταλιάνο, ενός εκ των πλέον ανερχόμενων προπονητών στην Ιταλία και που έχει μεταμορφώσει τη Φιορεντίνα.

Ωστόσο, δεν είναι ο μοναδικός, αφού ένας ακόμη ελπιδοφόρος τεχνικός, ο Τιάγκο Μότα βρίσκεται επίσης στη λίστα.

Πιο πίσω βρίσκεται το όνομα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, με τους ανθρώπους της Νάπολι να… ζυγίζουν τις περιπτώσεις και τις επόμενες ημέρες να καταλήγουν στην οριστική τους απόφαση. Σημειώνεται πως σήμερα υπάρχει δημοσίευμα στην Ιταλία και για τον Τσόλο Σιμεόνε, ως πιθανός αντικαταστάτης του Λουτσιάνο Σπαλέτι.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x