Europa League

«Καθάρισε» υπό τη σκιά του Ντιέγκο η Νάπολι

Με το θρήνο για το χαμό του Ντιέγκο Μαραντόνα να πλανάται στο «Σαν Πάολο», η Νάπολι νίκησε 2-0 τη Ριέκα για την τέταρτη αγωνιστική του Europa League.

Υπό τη «σκιά» του θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα, η Νάπολι νίκησε χαλαρά στο «Σαν Πάολο» τη Ριέκα 2-0 για την τέταρτη αγωνιστική του έκτου ομίλου του Europa League και πήρε «κεφάλι» στο γκρουπ, αφήνοντας την κροατική ομάδα εκτός συνέχειας.

Ισόπαλες χωρίς τέρματα ήρθαν Αλκμααρ και Σοσιεδάδ στην Ολλανδία και παραμένει «ανοιχτή» η πρόκριση.

Νάπολι-Ριέκα 2-0
Οι δύο ομάδες έχασαν ευκαιρίες για να σκοράρουν και στο 41’ ο Πολιτάνο δέχτηκε την μπαλιά του Ζιελίνσκι και με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-0. Ο Λόντσαρ έχασε δύο ευκαιρίες για τη Ριέκα μέχρι την ολοκλήρωση του ημιχρόνου.

Οι «παρτενοπέι» ήταν σαφώς ανώτεροι στην επανάληψη και έφτασαν στο 2-0 στο 75’ με τον Λοζάνο να δέχεται την πάσα του Ινσίνιε μέσα στην περιοχή και να κάνει το 2-0.

Αλκμααρ-Σοσιεδάδ 0-0
Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να βρουν τους διαδρόμους μπροστά στις δύο εστίες πλην των τεσσάρων μετά το 20’, δύο για την κάθε ομάδα. και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα.

Στην επανάληψη, ο Ντε Βάιτ στο 58’ και 59’, στο 81’ ο Λόπεθ, στο 84΄ο Μερίνο, στο 88’ ο Αμπλουκαλ και στο 90’ ο Μονρεάλ έχασαν ευκαιρίες εκατέρωθεν για να σκοράρουν.


Βαθμολογία:
Νάπολι 9
Αλκμααρ 7
Σοσιεδάδ 7
Ριέκα 0

Επόμενη αγωνιστική 3/12:
Αλκμααρ-Νάπολι
Σοσιεδάδ-Ριέκα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x