Ιταλία

Σε επικοινωνία Ντε Λαουρέντις και Λουίς Ενρίκε για να αναλάβει τη Νάπολι

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις τηλεφώνησε στον Λουίς Ενρίκε για να συζητήσουν το πρότζεκτ των «παρτενοπέι» της νέας σεζόν.

Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις έχει άμεση επικοινωνία με τον Λουίς Ενρίκε για τη θέση του προπονητή που θα μείνει σύντομα κενή όταν ο Λουτσιάνο Σπαλέτι αποχωρήσει από τη Νάπολι στο τέλος της σεζόν.

Ο Ενρίκε βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τους υποψήφιους νέους προπονητές των «παρτενοπέι». Ο 53χρονος είναι διαθέσιμος, ωστόσο το ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν είναι ιδιαίτερα έντονο και… πιέζει καταστάσεις.

Ωστόσο, προκειμένου να επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον της ομάδας, ο Ντε Λαουρέντις φέρεται να τηλεφώνησε στον Ενρίκε για να συζητήσει τα σχέδια του συλλόγου για το άμεσο μέλλον σύμφωνα με την Corriere dello Sport.

Η συγκεκριμένη εφημερίδα αναφέρει ότι το πιθανό πακέτο μισθών του Ισπανού θα μπορούσε να είναι πρόβλημα για τους «παρτενοπέι», οι οποίοι δεν μπορούν να προσφέρουν τίποτα περισσότερο από 3,5 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν, ωστόσο, ελπίζουν ότι ένα δελεαστικό και συναρπαστικό έργο στο Champions League θα μπορούσε να είναι αρκετό για να δελεάσει τον Ενρίκε.

Σε περίπτωση τελικά που δεν πειστεί ο Ισπανός, η Νάπολι κοιτάει τόσο τον Τιάγκο Μότα, όσο και τον Βιτσέντζο Ιταλιάνο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x