Ιταλία

Χαμός στη Νάπολι: Οι «παρτενοπέι» σκέφτονται σοβαρά να απολύσουν τον Ματσάρι πριν το ματς με την Μπαρτσελόνα!

Κοντά στην πόρτα της εξόδου από τη Νάπολι βρίσκεται ο Βάλτερ Ματσάρι.

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται στο «στρατόπεδο» της Νάπολι τα επόμενα 24ωρα, αναφορικά με το μέλλον του Βάλτερ Ματσάρι στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου!

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, αλλά και αναφορές του έγκριτου, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι διοίκηση των «παρτενοπέι» σκέφτεται πολύ σοβαρά να προβεί στην απόλυση του 62χρονου Ιταλού προπονητή πριν από την εντός έδρας αναμέτρηση της ερχόμενης Τετάρτης (21/02) με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των «16» του Champions League!

Τα αρνητικά αποτελέσματα που έχουν μαζευτεί το τελευταίο διάστημα για τους πρωταθλητές Ιταλίας, σε συνδυασμό με την... επιεικώς μέτρια αγωνιστική εικόνα του συλλόγου, έχουν βάλει σε σκέψεις τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ο οποίος και αναζητά έναν τρόπο ώστε να μην χαθεί η φετινή σεζόν.

Η Νάπολι βρίσκεται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Serie A και στο -9 από την τετράδα και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια του CL της νέας περιόδου.

Μάλιστα, φαίνεται πως είναι ειλημμένη η απόφαση για τον αντικαταστάτη του Ματσάρι, καθώς, ο Φραντσέσκο Καλτσόνα, έχει συμφωνήσει σε όλα με τον σύλλογο ώστε να αναλάβει τα ηνία, με τον προπονητή της εθνικής Σλοβακίας, να παίρνει μαζί του στο τεχνικό επιτελείο ένα από τα αγαπημένα παιδιά των φίλων των «παρτενοπέι», τον Μάρεκ Χάμσικ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x